Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 20:10

Uživala sam gledajući slike. Mogu misliti kako ste tek onda uživale vas dvije (vas četvero)u zajedničkom druženju. Dobro sam zapamtila što ovdje piše - da će Lantana doći u Rijeku. Već unaprijed se veselim.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 17:14
Draga Lantana, najprije, tebi i suprugu zahvaljujemo na gostoprimstvu i nadamo se da   ćete i vi ispuniti svoje obećanje i doći u Rijeku!Heart Hvala za najljepšu sobu u hotelu koju si nam osigurala, niti predsjednik ne dobije takvu TongueThumbs%20Up

Tvoj Brač a naročito Bol skupa sa tobom,  tvojim vrtom, apartmanima, pogledom na cijeli Bol i prekrasan Zlatni rat su nešto što neznam kako opisati a da sve kažem! Slikala sam... slikala...  i more je slika pa mi treba vremena da sve preberem i da kroz  najinteresantije prikažem svima sa foruma, moj morsko - cvijetni ugođaj kod tebe. Oduševljena sam Bračem! Svako mjesto koje smo vidjeli  ima svoju priču ali je  Bol, ipak najljepši!
Već sam ti rekla da sam te drugačijom zamišljala , izgledala si mi strogo i ozbiljno Smile Drago mi je da sam te upoznala ovakvu kakva mi se jako dopadaš: vesela, duhovita, nasmijana i srastvreni pušač ( to nisam mogla niti zamisliti..)Tongue 
U ponoć smo stigli doma, još smo mi svašta vidjeli na tvom Braču od kada smo se rastali. Nastojat ću sve po malo obuhvatiti i prezentirati svima, naš susret, Brač, Bol, sva mjesta koja smo obišli i sve što smo doživjeli.
Tebi puno smile79

Društvu pozdrav uz par fotografija u Lantaninoj temi jer se ovo odnosi na njezin prostor, vrt, i naš susret:

Svima vam je poznat ovaj ambijent ali sam  vam i ja morala pokazati taj prekrasan objekt i vrt!

Kava ispijena na drugoj terasi a ovdje je bilo fotografiranje po mojoj želji ( ovaj apartman mi je najljepši od svih 4, valjda zbog blizine vrta i  terase u kamenu)

Jedan od apartmana ima ovu terasu ( plavi apartman) koja je zaista posebna...

Inače, kuća je na tako tihom i mirnom mjestu da "bole" uši od tišine, samo cvrčci cvrče....

I Lantana je slikala za svoju arhivu .. a ja uživam u slikanju i vrtu...

Čak se i mom MM dopala bugica koja pljeni i već dosta ocvala.

I dok ne stavim druge fotografije u drugoj temi, još jedan pokušaj da "kopiram" Lantanu a to je teško Smile i da vas sve i ja ovdje pozdravim

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 07:59
smile71
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 07:52
Baš mi je jako drago da ste se srele i lijepo družile,a vrt je lijep kao i uvijekTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 06:16
Baš je lijepo da ste se družili i bili veseli. Vrt je lijep kao i uvijek, vrućinama i suši unatoč!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 23:02
Hvala vam na posjeti i lijepim željama. MM je već bolje, ljeto se bliži kraju i sada je najljepše, biljke se polako oporavljaju, ali već 8 godina nije bilo ovako vruće.

Ovih dana je u Bol službeno na konvenciju Peugeota u našem hotelu bila Mira K i njen muž. Poslije službenog dijela bili su kod mene. Ona će vam napisati cijelu reportažu, a ja samo mogu reči da su mi osvježili ljeto, lijepo smo se družili i uživali nekoliko dana. Kako se Mira voli slikati LOL, a bome i ona voli slikati Wink, naslikala me za sljedećih par godina Embarrassed, ja sam napravila nekoliko fotografija Mire i Franje u obilasku morsko-cvjetnog ugođaja. Sada putuju natrag za Rijeku, želim im sretan put i da opet jednom dođu kod mene.

Mirin poklon, reznice prekrasno aranžirane na interesantnom pladnju

Evo nas na terasi, prvo kava, a onda obilazak. I MM je tu, da vidite da je dobro.

Slikajući Miru u obilasku, pokazat ću vam i stanje u vrtu na 35 stupnjeva smile46

Kraj bugenvilie i ruža

S pogledom na Hvar

Kraj masline

Na donjoj terasi

...na srednjem vrtu uz cvjetni zid

... na stepenicama pokraj kamenjara

... kraj komina

i s najgornje terase

a Franjo nas je slikao s ruba padine  i on je imao pune ruke posla, jer Miru trebra pratiti, puna je energije, neumorna je  Wink

Za sada toliko, sve vas puno pozdravljam, a mojim gostima želim sretan povratak kući smile79

život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 11:29
draga Lantana, napokon slike tvog vrta Big%20smile
drago mi je da je gospon Lantan sada dobro i nadam se da se takve situacije neće ponavljati
tvoj vrt je uvijek raj za oči Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 07:44
smile113Pozdrav i nadamo se da je sve iza nas,
lijepo je vidjeti Brač.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 02:42

Lantana draga, jedva sam čekala vidijeti tvoju bugicu..Lijepa je i rascvjetana i pravi je ukras tvoje kuće...Naravno da su lijepe i lantane, rudbekije, ruže i ostalo ali bugica je najjj...ClapClap

sutra je novi dan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2011 u 21:38
Bome je kod tebe bilo ljetos uzbudljivo. Hvala Bogu sretno završilo. G.Lantani sretan oporavakThumbs%20Up.
Roko ti je bio veseljeBig%20smile.
A vrt kao i uvijek prekrasanClapClapClap!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2011 u 17:49
Prekrasnoslika
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2011 u 17:21
kako god tvoj vrt je savrsen
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 14:23
veselim se ponovno gledati  slikice rajskog vrta u savršenom izdanju.
drago mi je da je sa suprugom sada dobro, lijepi mu pozdrav šaljem...
imala si zaista krasna dva mjeseca sa svojim unukom i sigurno se napunila emocijama...nadam se da ćemo se dolaskom jeseni ovdje češće sretati.
pusa
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 11:48
Juppiii...stigle su,,,Lantana nas nije zaboravila!!  Pa kako bi i mogla kad je vidjela koliko puta smo sve šetuckale njezinim prekrasnim dvorištem!!!!

Glavno da ste sada svi dobro, da je glavna gužva prošla, i sada se u svom vrtu možeš ....opustiti, čemu se od srca nadam!!!   Dobro, lagano opustiti!!

Topli pozdravčić od srca šaljem na još topliji Brač!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 06:58
Završava se ljeto puno lijepih i ružnih događanja, nadam se da je tvom suprugu sada dobro, a ja ću od svega u vrtu izdvojiti ovu najljepšu i tebi sigurno najdražu ružicu! Smile

Time is something you can never get back..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 14:41
Neka si nam se vratila Hug, fali nam brački vrt, a kako i nebi, s njim ćemo si hraniti dušu cijelu zimu.

Super za penstemon Thumbs%20Up, jedino što je malo zakasnio, cca mjesec dana Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 14:29
ovo s ene možeeeeeeeee lako da zaboravi...smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 13:35

Napokon dugo očekivane prekrasne slike još ljepšeg vrta.
Drago mi je da je sa g.Lantanom sve dobro završilo i nadam se da je sada dobro.
Šaljem ti puno pozdrava i puno pusica tvom lijepom, velikom i najdražem dečku.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 13:14
Došla sam i ja po svoju dozu divnog Brača i krasnog cvijeća! Uživala sam u slikicama...

Budi mi dobro!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 13:10
potpisujem sve gore rečeno i sve vas skupa pozdravljam smile113
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.