Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 370> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uživala sam gledajući slike. Mogu misliti kako ste tek onda uživale vas dvije (vas četvero)u zajedničkom druženju. Dobro sam zapamtila što ovdje piše - da će Lantana doći u Rijeku. Već unaprijed se veselim. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga Lantana, najprije, tebi i suprugu zahvaljujemo na gostoprimstvu i nadamo se da ćete i vi ispuniti svoje obećanje i doći u Rijeku!
![]() ![]() ![]() Tvoj Brač a naročito Bol skupa sa tobom, tvojim vrtom, apartmanima, pogledom na cijeli Bol i prekrasan Zlatni rat su nešto što neznam kako opisati a da sve kažem! Slikala sam... slikala... i more je slika pa mi treba vremena da sve preberem i da kroz najinteresantije prikažem svima sa foruma, moj morsko - cvijetni ugođaj kod tebe. Oduševljena sam Bračem! Svako mjesto koje smo vidjeli ima svoju priču ali je Bol, ipak najljepši!
Već sam ti rekla da sam te drugačijom zamišljala , izgledala si mi strogo i ozbiljno
![]() ![]() U ponoć smo stigli doma, još smo mi svašta vidjeli na tvom Braču od kada smo se rastali. Nastojat ću sve po malo obuhvatiti i prezentirati svima, naš susret, Brač, Bol, sva mjesta koja smo obišli i sve što smo doživjeli.
Tebi puno
![]() Društvu pozdrav uz par fotografija u Lantaninoj temi jer se ovo odnosi na njezin prostor, vrt, i naš susret:
Svima vam je poznat ovaj ambijent ali sam vam i ja morala pokazati taj prekrasan objekt i vrt!
Kava ispijena na drugoj terasi a ovdje je bilo fotografiranje po mojoj želji ( ovaj apartman mi je najljepši od svih 4, valjda zbog blizine vrta i terase u kamenu)
Jedan od apartmana ima ovu terasu ( plavi apartman) koja je zaista posebna...
Inače, kuća je na tako tihom i mirnom mjestu da "bole" uši od tišine, samo cvrčci cvrče....
I Lantana je slikala za svoju arhivu .. a ja uživam u slikanju i vrtu...
Čak se i mom MM dopala bugica koja pljeni i već dosta ocvala.
I dok ne stavim druge fotografije u drugoj temi, još jedan pokušaj da "kopiram" Lantanu a to je teško
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš mi je jako drago da ste se srele i lijepo družile,a vrt je lijep kao i uvijek
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš je lijepo da ste se družili i bili veseli. Vrt je lijep kao i uvijek, vrućinama i suši unatoč!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam na posjeti i lijepim željama. MM je već bolje, ljeto se bliži kraju i sada je najljepše, biljke se polako oporavljaju, ali već 8 godina nije bilo ovako vruće.
Ovih dana je u Bol službeno na konvenciju Peugeota u našem hotelu bila Mira K i njen muž. Poslije službenog dijela bili su kod mene. Ona će vam napisati cijelu reportažu, a ja samo mogu reči da su mi osvježili ljeto, lijepo smo se družili i uživali nekoliko dana. Kako se Mira voli slikati ![]() ![]() ![]() Mirin poklon, reznice prekrasno aranžirane na interesantnom pladnju ![]() Evo nas na terasi, prvo kava, a onda obilazak. I MM je tu, da vidite da je dobro. ![]() Slikajući Miru u obilasku, pokazat ću vam i stanje u vrtu na 35 stupnjeva ![]() Kraj bugenvilie i ruža ![]() ![]() S pogledom na Hvar ![]() Kraj masline ![]() Na donjoj terasi ![]() ![]() ![]() ![]() ...na srednjem vrtu uz cvjetni zid ![]() ... na stepenicama pokraj kamenjara ![]() ... kraj komina ![]() i s najgornje terase ![]() a Franjo nas je slikao s ruba padine i on je imao pune ruke posla, jer Miru trebra pratiti, puna je energije, neumorna je ![]() ![]() Za sada toliko, sve vas puno pozdravljam, a mojim gostima želim sretan povratak kući ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Lantana, napokon slike tvog vrta
![]() drago mi je da je gospon Lantan sada dobro i nadam se da se takve situacije neće ponavljati tvoj vrt je uvijek raj za oči ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() lijepo je vidjeti Brač.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lantana draga, jedva sam čekala vidijeti tvoju bugicu..Lijepa je i rascvjetana i pravi je ukras tvoje kuće...Naravno da su lijepe i lantane, rudbekije, ruže i ostalo ali bugica je najjj... |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome je kod tebe bilo ljetos uzbudljivo. Hvala Bogu sretno završilo. G.Lantani sretan oporavak
![]() Roko ti je bio veselje ![]() A vrt kao i uvijek prekrasan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako god tvoj vrt je savrsen
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Juppiii...stigle su,,,Lantana nas nije zaboravila!! Pa kako bi i mogla kad je vidjela koliko puta smo sve šetuckale njezinim prekrasnim dvorištem!!!!
Glavno da ste sada svi dobro, da je glavna gužva prošla, i sada se u svom vrtu možeš ....opustiti, čemu se od srca nadam!!! Dobro, lagano opustiti!! Topli pozdravčić od srca šaljem na još topliji Brač!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Završava se ljeto puno lijepih i ružnih događanja, nadam se da je tvom suprugu sada dobro, a ja ću od svega u vrtu izdvojiti ovu najljepšu i tebi sigurno najdražu ružicu!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Neka si nam se vratila
![]() Super za penstemon
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ovo s ene možeeeeeeeee lako da zaboravi...
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Napokon dugo očekivane prekrasne slike još ljepšeg vrta. Drago mi je da je sa g.Lantanom sve dobro završilo i nadam se da je sada dobro. Šaljem ti puno pozdrava i puno pusica tvom lijepom, velikom i najdražem dečku. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Došla sam i ja po svoju dozu divnog Brača i krasnog cvijeća! Uživala sam u slikicama...
Budi mi dobro!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
potpisujem sve gore rečeno i sve vas skupa pozdravljam
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |