Kerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivna je
![]() Ljubice,kerija kod mene cvate barem 2 puta godišnje.Tako da će ti vjerojatno u kasno ljeto ili početkom jeseni procvasti opet
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nickless ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Ovakav kao na slici 3-4 godine. Kerija se dosta brzo širi ukrug površinskim korjenjem, moram reći da su meni prekrasne izvedbe kao malo stabalce koje može narasto do 1,5m.
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
ja ne znam sta je to
|
|
![]() |
|
ljubica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 48 |
Predivna je
ja sam je kupila ovog proljeća i imam dva cvjetića i to je valda sve za ovu godinu,
za koliko vremena naraste ovoliki grm?
da li netko ima "sadničicu "od ove biljke sa roza cvijetom
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
suuuuuuuuuper je
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
kerija u cvatu
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
zove se kerija.I cvate 2 do 3 puta godišnje(ako je lijepa i duga jesen zna i onda cvasti)
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Joj, ne znam kako se zove, ali ima ga moja susjeda. Budem je pitala pa javim. Mada mislim da će ove enciklopedije s foruma to puno brže riješiti
![]() |
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() Cvate u proljeće,jako se širi, zahvalan je za oblikovanje živice. Naziv mi nije poznat, ali ovdje ima znalaca, pa očekujem da ćemo i to saznati. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |