Moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 28> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Netko je već napisao Ante majstore! e pa bravo majstore skidam kapu! Za sve.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Nije me bilo skoro dva mjeseca pa evo da se malo javim s kojom fotografijom. Ovo ljeto je zaista bilo prevruće i sunce je doslovce palilo po mojim zelenim ljubimcima. No, nakon vrućih dana vrt se polako počeo oporavljati od nastale štete a neke biljke su polako krenule prema zimskom mirovanju.
Evo i par fotki a ostatak stiže večeras: Plumbago auricola |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Ante.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kao prvo komplimenti za kuću. Jako mi se sviđa. A vrt si uspio pretvoriti u čaroliju!Stavi još malo slikica baš je užitak gledati ...
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jako, jako jako lijepo!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jako lijep vrt i kuća, sve je u stilu, s toliko elegancije. Odlično si podjelio vrt na cjeline, a zajedno čine jedan predivan vrt. Bravo, bit će mi drago navratiti i vidjeti novitete
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ante kod tebe je kao u raju...kad budem sljedeći put dolazila na finu u nin ,baš ću ti se javit da popijemo kavu
|
|
![]() |
|
jedino subotom, jer tada ne radim. ali svakako si dobrodošla
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Nadam se da ćes uspjeti staviti još slika,vrt je predivan,jako uredan i skladan,ko sa reklamice
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno i uredno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
dragi Ante, voljela bih da si nastavio s još nekoliko fotografija jesenskog ugođaja, a naročito me zanima kako sada izgleda velika gredica u listopadu...iako nisam fan engleskih vrtova, ne mogu ne primijetiti da si vrtu, u početku čistih i pravilnih linija i oštrih prijelaza, unio dozu stepsko-mediteranske lepršavosti što je poentiralo ublažavanjem dojma engleske strogosti i tvojem vrtu u cjelini dalo veliku dozu šarma...imaš mnoštvo probranih vrsta biljaka, pojedinačno si ih predstavio u punom sjaju, a mene je oduševila kombinacija Carexa...fantastično!
|
|
![]() |
|
draga Sara,ili kako ti je već pravo ime (malo me buni ovo Retriver) ostatak slika stavljam sutra, kad poslikam. Nisam ljubitelj engleskih gradskih vrtova, već onih ladanjskih koji se sastoje od grmova, stabala i trajnica koje se izmjenjuju i vrt tako čine zanimljivim kroz cijelu godinu a ne samo primjerice ljeti. Carex-e a i druge ukrasne trave jako volim jer daju vrtu dinamičnost dok im se vlati njišu čak i na najmanjem povjetarcu.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Meni je to lijepi elegantni vrt,lijepe su mi ove ukrasne trave,ono plavo što neznaš šta je mislim da je felicija.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
je, felicija je. hvala
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |