Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 368369370371372 407> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pogledajte što je ovo hladno vrijeme napravilo sa mojim „ružama“. Noćne temperature padaju do 10 C i to im izgleda ne odgovara i sunce se je preko dana skrilo. Cvijet izgleda onako smežuran. Dobra vijest je da su neotvoreni cvjetni pupovi u dobroj kondiciji i čekaju novo sunce, uopče ne sumnjam da će ruža ponovno pokazat raskoš svoga cvijeća. bebolina, od viška glava ne boli, ma naći će se dosta dobrih susjeda zainteresiranih za višak tvojih adeniuma. Zbog toga se ne isplati sekirati. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bebolina sad sam bila na tvojoj stranici i vidijela da ih ti uzgajaš kao od šale
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Adenijumi su osjetljivi samo prvih godinu do dvije, kasnije s njim nema nikakvih problema.
Gdje si kupila biljčicu po pristojnoj cijeni, ako nije tajna?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bebolina sjeme adeniuma sam dobila od dobrih duša na forumu. Posijala sam sve po uputama i biljčice su nikle. Dobro su se držale neko vrijeme, a onda su jedan po jedan uginuli. Vrlo su komplicirani, barem meni jer ne smije biti ni mokro ni suho, mora biti jako toplo i moraju imati puno svjetlosti, a bila je zima....Na kraju su mi ostala dva koji su se održali dugo, ali ipak su uginuli. Više ih neću sijati ,nego sam neki dan kupila gotovu rascvjetanu biljku po pristojnoj cijeni....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Onda imaš pedesetak balkona
![]() |
|
![]() |
|
Zašto, kad su ti i zbog čega stradali?? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Kud ću s tolikoma? Jednostavno, na svaki balkon po jednu i već ih pola nema
![]() Ako bude viška, udomit ću ih bez problema. Ako pak od njih ne bude ništa, ponovit ću gradivo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bebolina, ja ti zaista želim da ti svi uspiju i narastu. Odaj mi tajnu - gdje ćeš s njima?
|
|
![]() |
|
I sad vi meni recite, kako se ne zaljubit u tu ljepotu??
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() Cvijet kod Adenium hibrida (mojeg) traje svega 5 – 6 dana . No na sreću nove cvjetne pupe proizvodi sve tamo od početka kolovoza i koliko vidim za sada ne namjerava prestati cvjetati. |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Svaka čast Bebolina
![]() |
|
![]() |
|
Nije, nije, samo sam ga ja dirala s rukama prljavim od pijeska
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Šteta bi bilo da izgubiš samo jednog . Dali je to napad gljivica u ovom žutom krugu ? |
|
![]() |
|
Bebolina odaj tajnu : koji doping upotrebljavaš ? Ako ovakvim tempom nastave rasti u proljeće sigurno cvjetaju.
Vidim da ti to ide od ruke. Ajde nabavi sjeme pachypodiuma i prodavaj nama smrtnicima male pachye. Iskustva nemam sa razmnožavanjem adeniuma i pachypodiuma ali mislim da su sada tvoji najosjetljiviji na gljivice. Što ti misliš, dali bi bilo dobro sada tretirati male adeniume sa fungicidima ? (Captan ili Previcur) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 368369370371372 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |