Felicia ameloides |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R.Sara, ja je ne bi šišala. Feliciju pošišam nakon cvatnje, zapravo kao i kod svih biljaka dobro je odstraniti ocvale cvjetove, a kako ih felicija ima puno pošišam joj sve vrhove, usput malo formiram grm. Felicija cvate više puta na godinu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vjerojatno će ti pravi savjet dati Otok, ali ja je nisam nikad šišala i sada je prekrasna, puna cvjeta, ali uskoro će i kod mene unutra.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
curke, imam mladu feliciju uzgojenu iz reznice, zbucala se, ali, ljetos nije cvala...da je sada ošišam prilikom unošenja unutra ili čekam proljeće?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Morala sam staviti sliku.Evo je danas, rascvjetala se opet...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam ju usporedila s hortenzijom po tom pitanju...
Sad samo da nam Otok šapne kako sa zalijevanjem zimi kad je u zatvorenom!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Je baka i ja sam to primjetila, čak sam vidjela da joj se cvjetići malo objese, latice smežuraju, a nakon zaljevanja naprosto živne.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mali kaktus, ja sam otkrila da felicija traži puno vode. Bar ovog ljeta.Kako MM i ja zalijevamo naizmjence točno se iza njegovog "zalijevanja" svaki put lagano objesila. Pa sam ju ja "utapala", pogotovo što je vaza duboka.I sad sam vidjela da je opet puna pupoljaka, pa se nadam da će u ovim "pristojnim" temperaturama još cvjetati.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moj je bio u teglu posađen i posušio mi se |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok jel'da da su divne (i gazanija pokraj felicije je tvoja!)
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidi ti moje dječice, dobro se drže
![]() |
|
![]() |
|
Vau, tvoja je u boljem stanju s više cvjetova. Bila bi i moja, ali kako me nije bilo dosta se zametnutih pupoljaka osušilo. Sada dolazi k sebi, jer pazim na zaljevanje. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i moje sada..
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Bila je malecka, ali u cvatu kad mi ju je Otok poklonila na RI-ZG kavi, sada je prava ljepotica i ponovo je počella cvjetati-naravno na zimu će unutra, ne želim je izgubiti.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zimi ću ju i ja pospremiti..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
I moja je od Otok, no ovaj puta ostaje u velikoj vazi, ne želim riskirati, ići će u zimovalište, žao mi je jer ona može cvjetat cjelu godinu, ali dva puta mi je smrzla, e više neće - nadam se!
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo moje koja je stigla s otoka od naše Otok! Cvjetala je kada je stigla, pa imala pauzu a evo je, sada otvara pupoljke..
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() nisam tužna,jer mi i one čine ljepotu,
ali tu je dobra dušica Trišica.
![]() Dođite na kavicu,pa mi malo obilježite vrt!
|
|
![]() |
|
Belina, ti možda imaš brachycome
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |