Adam - alocasia odora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 26> |
Korisnik | |
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OK kad nabavim drugog bit će u prostoriji sa palmama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ajoooj ,greška je u tome što on baš i ne smije biti gdje je jako hladno,on je ipak tropska biljka,Može biti malo hladnije,ali nikako da mu je prehladno,moji su u hodniku još ni svjetla baš nemaju dovoljno,pa nisam nikad imala problema s njima!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Monstera neznam kako je uginuo bila su tri u jednom kaliču.Jedan je bio posebno posađen i zimus su mi istrunuli,a bili su u negrijanoj sobi.U svakom slučaju od nekog ću nabaviti.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Eto mene guske,nisam ni ja bila tu,pa onda nitko nije mogao ni znati.Ja sam nedavno doletjela na ovaj forum.
A sad se malo uozbiljiti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E Monstera da smo mi bili tu znali bi mi za to,ali ovako ništa bit će drugi put.Sad ni ja nemam više ni jednog ove godine mi je propao i jedan jedini koji je ostao,ali nabavit ću ja njega.
|
|
![]() |
|
hej ljudi gdje ste bili lani,ja imala malih Adama ko u priči,sve dobila iz sjemena,čak stavljala u oglase ,no nitko nije htio kupiti ni za male novce.Već sam dvije ture podijelila malih biljkica,jer nisam imala kamo s njima,no nažalost ove godine nema ništa od sjetve sijanaca,nema ploda izostalo cvjetanje,pa ništa.Sad miruju.Imam jednog bebača,no taj ne ide nikamo,ostaje kod kuće uz mamu.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E s tim nisam nikada baratao,a mislim da ga i nema za kupiti.Jedino ti ostaje hipodrom,ali ako ga i nađeš onda stavljaj manje da nebi slučajno izgorilo korijen.
|
|
![]() |
|
mohikanka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Hvala, ali moj Adam je u stanu tako da cu morati, daj mi objasni molim te to konjsko đubrivooo se kupi ili moram na hipodrom i kako se dozira i nacin prehrane sa tim
![]() |
|
![]() |
|
mohikanka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
|
|
![]() |
|
Da ti pravo kažem ja i ne prihranjujem,ali mislim da je u svakom slučaju konjsko najbolje.Možwš i kupiti i tekuće gnojivo za lisnodekorativne vrste gdje ide jedan čep na litru vode i poljeva se svaki sedam dana.Uostalom vidjet ćeš na upustvu.
|
|
![]() |
|
ok hvala znaci u proljece a sa cim je najbolje, neki spominju konjsko dubrivo, i ovcije. sta da kupim plantelu ili ima nesto bolje
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pređi na privatne poruke da neskrenemo s teme
|
|
![]() |
|
BARAKUDA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
hvala, ali odakle da poćnem.??
|
|
![]() |
|
BARAKUDA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
hvala -- probat ću
|
|
![]() |
|
Imaš na forumu upustvo pa vidi kako se stavlja slika ako ti nešto nebude jasno slobodno se obrati jer i ja sam imao s tim problema kad jednom uspije vidjet češ da je jednostavno.
|
|
![]() |
|
ja bi rado stavio koju sliku (adama) ali ne kužim.
|
|
![]() |
|
Slobodno volimo poslušati dobre savjete.
|
|
![]() |
|
e pa ja nikako da se ukljućim
|
|
![]() |
|
Mohikanka drago mi je da si ga nabavila i neznam zašto ljudi nedaju mladice adama.Mislim da ga možeš prehran jivati s gnojivom za lisnodekorativne vrste,ali nemoj pretjerivati i još ako je sad mlad najbolje bi bilo da sa prehranom počneš u proljeće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |