Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Felicia ameloides
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Felicia ameloides

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 09:18
R.Sara, ja je ne bi šišala. Feliciju pošišam nakon cvatnje, zapravo kao i kod svih biljaka dobro je odstraniti ocvale cvjetove, a kako ih felicija ima puno pošišam joj sve vrhove, usput malo formiram grm. Felicija cvate više puta na godinu.   
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 08:51
Vjerojatno će ti pravi savjet dati Otok, ali ja je nisam nikad šišala i sada je prekrasna, puna cvjeta, ali uskoro će i kod mene unutra.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 08:10
curke, imam mladu feliciju uzgojenu iz reznice, zbucala se, ali, ljetos nije cvala...da je sada ošišam prilikom unošenja unutra ili čekam proljeće?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2011 u 16:34
Morala sam staviti sliku.Evo je danas, rascvjetala se opet...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 18:44
Ja sam ju usporedila s hortenzijom po tom pitanju...
Sad samo da nam Otok šapne kako sa zalijevanjem zimi kad je u zatvorenom!Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 17:47
Je baka i ja sam to primjetila, čak sam vidjela da joj se cvjetići malo objese, latice smežuraju, a nakon zaljevanja naprosto živne.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 17:43
Mali kaktus, ja sam otkrila da felicija traži puno vode. Bar ovog ljeta.Kako MM i ja zalijevamo naizmjence točno se iza njegovog "zalijevanja"  svaki put lagano objesila. Pa sam ju ja "utapala", pogotovo što je vaza duboka.I sad sam vidjela da je opet puna pupoljaka, pa se nadam da će u ovim "pristojnim" temperaturama još cvjetati.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 16:09

Moj je bio u teglu posađen i posušio mi sesmile220

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 16:01
Otok jel'da da su divne (i gazanija pokraj felicije je tvoja!) Heart
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 15:14
smile79
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 14:10
Vidi ti moje dječice, dobro se drže LOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 14:07

Vau, tvoja je u boljem stanju s više cvjetova. Bila bi i moja, ali kako me nije bilo dosta se zametnutih pupoljaka osušilo. Sada dolazi k sebi, jer pazim na zaljevanje.

RIJEKA

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 13:26
Evo i moje sada..

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 18:50
Bila je malecka, ali u cvatu kad mi ju je Otok poklonila na RI-ZG kavi, sada je prava ljepotica i ponovo je počella cvjetati-naravno na zimu će unutra, ne želim je izgubiti.

RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2011 u 19:23
Znači, smijem ju podšišati prije zime. Prezimit će ipak unutra s lantanom i bugicama. 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 12:51
Zimi ću ju i ja pospremiti..
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 20:31
I moja je od Otok, no ovaj puta ostaje u velikoj vazi, ne želim riskirati, ići će u zimovalište, žao mi je jer ona može cvjetat cjelu godinu, ali dva puta mi je smrzla, e više neće - nadam se!
RIJEKA

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 08:46
Evo moje koja je stigla s otoka od naše Otok! Cvjetala je kada je stigla, pa imala pauzu a evo je, sada otvara pupoljke..
P.Bosmans
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 07:12
CryHvala Otok,
nisam tužna,jer mi i one čine ljepotu,
ali tu je dobra dušica Trišica.smile222

Dođite na kavicu,pa mi malo obilježite vrt!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 16:52
Belina, ti možda imaš brachycome
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.