Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 134> |
Korisnik | |
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
s bijelim cvijetom rebutie žuti cvijet coryphantha najvjerovatnije elephantindens
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Nastavljam sa objavljivanjem mojih "bodljića".
Detektirajte im i imena, molim. ![]() ![]() ![]() Pozdrav.................schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a o yuccama možeš na ovoj temi http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5424 ili možeš otvoriti svoju temu sa slikama cvijeća ili vrta na ovim podforumima http://www.cvijet.info/forum/forum_topics.asp?FID=35 http://www.cvijet.info/forum/forum_topics.asp?FID=38 |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
wow!!! kaktusi su jako lijepi a ovo bi mogla biti parodia magnifica |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Jedna mala pomoć?!
Gdje da objavim slike jucce, imam ih vrlo lijepih? schumy |
|
|
|
![]() |
|
Dobro jutro,
kako vam se sviđaju ovi moji kaktusi? Koji je ID ovoga koji cvate, dali netko zna? ![]() ![]() ![]() Moji "bodljići" su slikani lani, ali tada nisam bio na forumu pa ih nisam mogao objaviti. Mislim da vam to ne smeta?! Pozdrav.............schumy |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Bila eriosyce ili ne, Pinus, cvijet je prekrasan
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
OVDJE ga je zmaj prvi puta ID kao moguću Eriosyce. Miss M, ti si to potvrdila pa je vjerojatno to to. Jedino me malo smeta boja cvijeta koja se ne podudara potpuno.
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
eriosyce(neoporteria) možda paucicostata
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Znači došlo je vrijeme spremanja. Najavili su puno kiše. nebi bilo dobro da sad pokisnu, a temp. niske. Nema sušenja, znači na zimovanje.
Da li i sukulentima treba isti režim kao i kaktusima?Isto tako h.rpu agava i aloa isto imamo, pa da li da i njih spremimo? U hladno kao i katuse ili na toplije? |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Krasni su vam kaktusi.
Cvijetovi prekrasni.
A listajući vaše stranice,naučiš i ponešto o opstanku istih.
![]() |
|
![]() |
|
Miss M evo i to sam vidio. To je u stvari prvi cvijet ariocarpusa kojeg sam vidio. Koja nestvarna ljubičasta boja. Htio sam kupiti jednog kod Hrovatina. No kada mi je rekao cijenu samo sam se okrenuo i nastavio gledati pachypodie.
|
|
![]() |
|
prekrasno su vam procvjetali kaktusi
![]() kao da su vam dali "pusu pred spavanje" ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasni cvjetovi. M. kaktus taj astrophytum stvarno oduševljava, neumoran je. I ja sam juče spremila kaktuse unutra.
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Miss M,prekrasan je,znam da si ga čekala
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Prvi cvijet na mom ariocarpusu agavoidesu
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
wau koji cvijet obadva su super al onaj prvi me fasciniro |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |