Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 23:21
Evo mene , konačno, ali ni ja se ne mislim ispričavati, kao ni ti...tako je, kako je... Reica je krasna, a i tvoj vrt, banana, ruže, glicinije...jako, jako lijepo! Nadam se da si dobro...pozdrav tebi i pusa tvojoj Rei!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2011 u 12:20
Sramota me i pogledati kada sam zadnji puta navratila kod tebe...Confused

Ali sam zato uživala gledajući tvoje cvijeće ( a ruže posebno) Smile.

I odmah pitanje: šta radiš sa koprivnjakom preko zime? Da li ti uspiju izdržati proljeće? Moje ne...
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2011 u 20:20
danas sam i ja postala vlasnica mlade banane od ovog Katicinog gorostasa još jednom hvala smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 22:28
krasnog cvijeća ali banane a pogotovo helenij ma baš lijepo Big%20smile 
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2011 u 18:57
i ja se slažem sa Meri
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2011 u 15:06
predivno smile71  smile141
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2011 u 11:50
ova slika izgleda kao da je slikano u tropima

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 23:16
Kate kod tebe pravi cvijetni raj, krasne prozorske kombinacije, ali ni u vrtu ništa ne zaostaje u ljepoti, posebno me oduševio helenij, krasno izgleda onako rascvjetan Clap
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 11:48
Eto i ja se pridružujem onima koji dugo nisu bili i svašta propustili.
Kombinacije na prozorima su prekrasne.Volim tako mješano, ali za to treba imati i znanje....
Koprivnjak, banana,cvijeće... ma sve što si poslikala je prelijepo!ClapClapClapThumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 11:39
Dugo nisi stavljala slikice, ali ni ja dugo nisam bila ovdje, pa evo sada pregledala zaostatke i baš je super. Drago mi je što sam prošetala vašim dvorištem, jer šetnja je bila v rlo ugodna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 11:29
Vani puše, počela je i prva ovojesenja kiša, hladno, znaš i sama kako ove nagle promjene vremena utječu na naš "noseći stup". Imam osjećaj da sam od deset dijelova i svaki škripi...vratila sam se u krevet, izvalila na trbuh i laganini prešla cijelu ovu godinu u tvom raju. O gliciniji stvarno ne znam kaj reći, obećala sam sama sebi da ću doći popiti kavicu slijedeće proljeće da je onjušim, pakujci su ludiiiiii, ne znam koji je ljepši, mada kratko cvijetaju oduševljavaju me njihove zelene haljinice, imam dva - roza i nježno žuti, nadam se kako će prezimiti (sjemena tvojih divota nadam se da ima i za mene!). Banana... luuuuuudilo! Ruže - prekrasne. Da, iberis kad prorjeđuješ, misli na mene... Rea, prekokrasna...
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 10:54
Koprivnjak mi je super, pogotovo one oblo reckane!Wink

A i đungla....Clap
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 10:45
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

100_2210
a danas je to impozantan grm
100_2262

Mislim da se ovaj cvijet zove helenij. Divan je.

Skoro sam si podijelila packu da nisam dugo šetala ovim vrtom, no uvidjela sam da ni gazdarica baš nije redovita...Wink

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 10:29
sta sam sve propustila...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 09:45
Ajme koje koprive smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 07:34
Vi Ivaničanke ovih dana samo delate. Ni jednu slikicu ne bi pokazale. Želite nas iznenaditi.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 21:23
Prosetala i uzivala!!!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 20:34
smile57
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 20:33
I ja prošetala tvojim lijepim vrtomsmile71
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 16:03
kat.rea slikice su predivne, a cvijece ocarava. . . nista necu izdvojiti jer mi je sve bas sve cakano ;))
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.