Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 140> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mene , konačno, ali ni ja se ne mislim ispričavati, kao ni ti...tako je, kako je... Reica je krasna, a i tvoj vrt, banana, ruže, glicinije...jako, jako lijepo! Nadam se da si dobro...pozdrav tebi i pusa tvojoj Rei!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sramota me i pogledati kada sam zadnji puta navratila kod tebe...
![]() Ali sam zato uživala gledajući tvoje cvijeće ( a ruže posebno)
![]() I odmah pitanje: šta radiš sa koprivnjakom preko zime? Da li ti uspiju izdržati proljeće? Moje ne...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
danas sam i ja postala vlasnica mlade banane od ovog Katicinog gorostasa još jednom hvala
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasnog cvijeća ali banane a pogotovo helenij ma baš lijepo
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
i ja se slažem sa Meri
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
predivno
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ova slika izgleda kao da je slikano u tropima
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kate kod tebe pravi cvijetni raj, krasne prozorske kombinacije, ali ni u vrtu ništa ne zaostaje u ljepoti, posebno me oduševio helenij, krasno izgleda onako rascvjetan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto i ja se pridružujem onima koji dugo nisu bili i svašta propustili.
Kombinacije na prozorima su prekrasne.Volim tako mješano, ali za to treba imati i znanje.... Koprivnjak, banana,cvijeće... ma sve što si poslikala je prelijepo!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dugo nisi stavljala slikice, ali ni ja dugo nisam bila ovdje, pa evo sada pregledala zaostatke i baš je super. Drago mi je što sam prošetala vašim dvorištem, jer šetnja je bila v rlo ugodna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Vani puše, počela je i prva ovojesenja kiša, hladno, znaš i sama kako ove nagle promjene vremena utječu na naš "noseći stup". Imam osjećaj da sam od deset dijelova i svaki škripi...vratila sam se u krevet, izvalila na trbuh i laganini prešla cijelu ovu godinu u tvom raju. O gliciniji stvarno ne znam kaj reći, obećala sam sama sebi da ću doći popiti kavicu slijedeće proljeće da je onjušim, pakujci su ludiiiiii, ne znam koji je ljepši, mada kratko cvijetaju oduševljavaju me njihove zelene haljinice, imam dva - roza i nježno žuti, nadam se kako će prezimiti (sjemena tvojih divota nadam se da ima i za mene!). Banana... luuuuuudilo! Ruže - prekrasne. Da, iberis kad prorjeđuješ, misli na mene... Rea, prekokrasna...
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Koprivnjak mi je super, pogotovo one oblo reckane!
![]() A i đungla.... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sta sam sve propustila...
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme koje koprive
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Vi Ivaničanke ovih dana samo delate. Ni jednu slikicu ne bi pokazale. Želite nas iznenaditi.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prosetala i uzivala!!!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja prošetala tvojim lijepim vrtom
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
kat.rea slikice su predivne, a cvijece ocarava. . . nista necu izdvojiti jer mi je sve bas sve cakano ;))
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |