Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moj najdraži ćasopis ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
A nismo baš sasvim zamrli, ima novih slikica u drgim temama. Za dnevnik nemamo materijala, jer što možeš raditi kada ti je dvorište pod snijegom?. Možemo jedino staviti fotke kako smo se sanjkali na vreći niz brijeg. |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne fotke - hoćemo filmić - sanjkanje na vreći to nam treba.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Ima i filmića ![]() . |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Miha prva dva linka ništa, a snijeg 3 odličan. Dobro si se nasanjkao, a vidim i pasek ti je pomago da se zabiješ u grmić.
Uh koliko snijega ima - nevjerojatno.
Ne znam što je s prva dva, probala sam sve ispretiskati, ali neće da krene.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Meni rade sva tri linka. Neznam zašto ti neće otvoriti.
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
O filmići su super,baš je bilo fora sanjkati se na vreći.Nadam se da je na kraju ipak palo kuhano vino. |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Još vam samo žičara fali
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Da znaš da da Franjice! ALi nije nekad loše upregnuti se pa na sve četiri prema gore. Nabijamo kondu za proljeće.
S tim na pameti, uz jutarnje-podnevnu kavicu, planiram šta dalje! 1) Malo škicnuti na forumu ideje za današnje radove 2) Pretočiti ideje u zbilju 3) Slikati novosti u vrtu za dnevnik radova 4) Napraviti ručak 5) Probuditi noćne radnike 6) Uživati u ugodnom umoru |
|
![]() |
|
Miha i Šeflera, mislim na vas jer je i ovdje palo sanjkanje i skijanje, vožnja biciklom, snjegović, ma prava uživancija za nas s mora.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ak imaš i klinčeke za kuhano vino - mam smo tam na sanjkanju!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Čekajte mene
![]() |
|
![]() |
|
Nismo prešli na skijanje i sanjkanje jer je ipak bio jedan lijep i ugodan dan. Malo smo šetali našim imanjem (slikice su u temi moj vrt).
Škicnuli, dobili ideje, poslikali svašta nešto, uživali, fino ručali, pa malo preživali. Još jedanput prošetali. Vidjeli nekoliko prekrasnih kadrova koje bumo sutra uslikali (u drugom điru smo zaboravili fotić) Malo smo i radili. Afričke ljubice su pustile korenčeke pa sam ih presadila. ![]() ![]() I mini ružice koje sam dobila ( na umoru) dobile su svoje mjesto u vrtiću-kamenjaru, a i jedna lanjska ruža je napokon odselila na mjesto koje je predviđeno za nju još prije par godina (a ovo proljeće je napokon očišćeno) ![]() Ništa previše, ali svakako dovoljno za zadovoljstvo! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Malo pomalo,Šefi.Sve buš stigla.
Nego,reci mi,sadila si ljubičice u te ukrasne posude. Misliš da one tu mogu biti?
Ja sam prije davno nešto tako mislila napraviti no kako one vole zaljevanje iz podloška(a tu je to nemoguće) nisam ih ni sadila.
|
|
![]() |
|
Ruže, ruže treba saditi, nisu zahtjevne ,a prekrasne su, ali i afričke ljubice su lijepe, e pa tako dođeš do zaključka da treba imati sve-uvjetno rečeno-naravno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Znam da ne vole da ih se zaljeva po lišću i moram priznati da ih oduvijek zaljevam odozgo. Primjetila sam da vole kad ih "zaboravim" zaliti i kad se "sjetim " zaliti tek kad im je zemlja jaaako suha. Zato mislim da im ne bu niš u ovim posudama. Ak bum osjetila da im ne bu dobro u tome ja ih bum presadila. Pa bum imala i temu za dnevnik - ponovno presađivanje ljubica!
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
meni je tako prva ljubica krepala (bila je u ukranoj posudi) a druga mi je isto krepala al za nju ne znam zašto, službeno krivim klimu. za sada sam odustala od njih, očito me ne vole
|
|
![]() |
|
Hej Šefi, misliš da si ljubice nakon 3 godine izdresirala da ti plivaju kao ribice, nećeš vjerovati uvijek kad sam imala ljubicu u ukrasnoj posudi "otišla je u vječna lovišta" za najviše mjesec dana. Najbolje su mi se držale (a to radi i moja sestra) u posudicama od margarina.
Vidim da si počela puniti "špajs servis".
Miha, je l' ti misliš an mene, kad imam prve instrukcije?
|
|
![]() |
|
Sve mi se nekak čini da vrijeme prebrzo leti, a ja sve mlajša i mlajša.
Svaki dan, nakon posla, obavezno prošnjofam po dvorištu. Uvijek me nešto novo razveseli. I naravno svaki dan nekaj malo pročeprkam. Tako je nastao i novi plot u cvijetnjaku u 1. dvorištu, zasađene su dature, dalije, mačuhice, frajle i neveni. Sad nek se muče! Jučer sam imala posebnu inspiraciju. Od krtičnjaka sam oformila novi cvijetnjak u koji sam monumentalno stavila i staru vrbu koja je iščupana prilikom čišćenja potoka. Pune 2 tačke su osnovica ovog cvijetnjaka, a u planu je uredno skupljenje krtičnjaka kako bi se cvijetnjak proširio. Hvala vrijednim krticama! ![]() Radi njih ću sad biti prisiljena održavati kondiciju svaki dan , a da ne velim izgarati višak kilograma nakupljenih tokom zime. I za to im zahvaljujem! Pa samo recite da su krtice štetočine. Pa kaj ak pojedu tulipane i zumbule. Iduće godine bum ih opet posadila! Prirodna teretana. Di ćeš bolje!!! Obzirom da sam s promjenom posla bliže mojem najmilijem dućanu - MBM - neminovno je da skoro svaki dan naletim- onako u prolazu! Tako treniram i druge - hm - dijelove tijela! Ne nužno moje!! Novčanik se lagano prazni - jer uvijek postoji "nešto " na akciji! To nosi sa sobom potrebu za punjenjem novčanika, što nosi sa sobom rad, rad i samo rad! Opet - ne nužno moj! ![]() I tako prolaze dani , mjeseci ... a ja se veselim šetnji po vrtu - dvorištu. Fotograf je pripremio slikice, ali prvo moraju proći cenzuru! Dakle- uskoro će promjene biti i vidljive. Za sada - maštajte! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |