Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222324 |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo novijih slikica iz moje okućnice
Glicinija ove godine nije tako bujna sa cvijetom kao prošlih ![]() Novi rodendon u skorom cvijetu ![]() Pakujac u punom izdanju ![]() Phlox od shashe ![]() Delphinium svijetloplavi ![]() Dio sa nižim cvijećem - tu negdje su biljkice donešene iz Varaždina ![]() Mene ste vidjeli u pupoljku, a gle me sad... nisam tamnocrveni, ali i ovakav sam predivan, zar ne? ![]() Andrein kamenjar sa društvom ![]() Nekom se svidjela glicinija, pa eto pokušaja razmnožavanja ![]() ![]() Za sad toliko!!!! Nadam se da ste uživali!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Pakujac pokazao svoju ljepotu, ali gleda prema prolaznicima, a ne na stranu gdje ja ispijam kavu!
![]() ![]() Ove godine sam se odlučila na kombinacije u žardinjerama na terasi ![]() Phlox kojeg nisam vidjela da ima shasha... a to znači da će ga uskoro imati!!! ![]() ![]() Oko pakujca i phloxa su zasađene biljkice i uslikam ih kad se razrastu, još uvijek se ovaj dio vrta formira... Upravo su mali kokotići završili u njemu!!! ![]() |
|
![]() |
|
Uskoro će me razveseliti, pogodite koje boje???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo par novijih slikica iz mog vrta!
![]() ![]() Dok se ovaj božur priprema za cvijetanje ![]() ovaj tek niče ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Budući ovaj tjedan nisam od vikenda stigla pogledati svoje biljčice, razveselile su me... astibla koja je ipak odlučila niknuti (dosta je u hladu dio vrta, pa...)!
![]() Dok astibla niče, nešto se sprema i procvjetati! ![]() ![]() A je u najljepšem svom izdanju! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pogled na dvorište sa prozora!!!
![]() ![]() ![]() Ovako izgledaju tulipani u podne ![]() ![]() A ovo je dio sobnog bilja koje pokušavam da opstane ![]() ![]() Moj novi rodendron će završiti tamo negdje pokraj forzicije!!! |
|
![]() |
|
Stiže još!!!
![]() Narcisi u punom cvijetu ![]() Maćuhice (malene) koje su u tegli prezimile - mislila da ništa o njih više, ali... evo ih natrag!!! ![]() Forzicia ![]() Suručica se priprema za cvjetanje ![]() ![]() I nas ima, a u kad mi prestanemo, stižu srčeka... ![]() ![]() ![]() Šeboj će uskoro pokazati svoju ljepotu ![]() ![]() Ja krasim ispijanje kave... ![]() I ja sam tu!!! ![]() I voćaka ima (breskva u cvijetu) ![]() A i povrće je tu ![]() ![]() I za kraj, ispod marelice, kamen sa čuvarkućama i... ![]() |
|
![]() |
|
Da i ja podijelim sa vama dio ljepote svoje okućnice...
Dio kamenjare uz terasu (bijeli i žuti cvjeteki počeli su veseliti nas, a nadam se i nekoga sa zadnje ZG kavice) ![]() ![]() Prvi rascvali tulipani ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222324 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |