Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 134> |
Korisnik | |
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miss M., "pronjuškao sam po nekom stranicama" i mislim da je to mammillaria brachytrichion. Što ti misliš? Pozdrav................schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
mammillaria no koja trebalo bi malo pronjuškati po nekim stranicama.
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Hvala baka, baš ispitujem koja je to vrsta, ja ga od milja zovem "kameni cvijet" Znaš li koja je to vrsta? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ovaj prvi mnogobrojni je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cure, hvala na pohvalama, neka tema ide dalje..... Večerašnji odabir je: ![]() ![]() ![]() ![]() Vidite li simbiozu cvijeta kaktusa i pčele, slikano je rano ujutro cvijet kaktusa je lučio nektar "na špinu", zato su i dve pčele na njemu! Pozdrav.........schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Posebno su lijepi!Schumy,Vilmač,Pinus,Kamenjar,Mali Kaktus......
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Schumy hvala na ponudi, ali nekako imam manjak prostora :(
Možda na proljeće kad većina biljaka seli na terasu... |
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
schumy, odlična ti je ova Rebutia arenacea, čestitke!
|
|
![]() |
|
Pozdrav Emilly, počni opet ja ću ti pokloniti par za početak! Ipak su "bodljići" najljepši cvjetići u Prirodi, zar ne??!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Prekrasni su! Ja sam jedno vrijeme skupljala kaktuse, ali me uhvatilo ludilo za orhidejama. Tako da sam većinu kaktusića poklonila. Sad kad gledam ove vaše rascvjetane, malo me hvata nostalgija
![]() |
|
![]() |
|
Gricka hvala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo ti stavljaj slike tvojih kaktusa,a za imena,uh,uh.
Prvo je astrophytum,a ostalo mammillarie,ali koje,to će netko drugi znati bolje od mene.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Nastavljam sa objavljivanjem slika kojih "bodljića". Kaktuse uzgajam oko 12 godina a kako sam na forumu kratko, objaviti ću nešto materijala i iz prošlih godina..........
Nadam se da vam to ne smeta??!! Evo večerašnjeg odabira: ![]() ![]() Ujedno ih detektirajte sa pripadajućim ID-ovima. Ovo drugo je mamillaria a prvo je tello cactus, točno??!! Kako vam se sviđaju? Pozdrav.............schumy |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Lijepo lijepo Schumy. Arenacea najljepša
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja bi rekla da je arenacea,ali to ti možeš bolje odrediti kad imaš kaktus pokraj sebe. |
|
|
![]() |
|
Mali kaktus, imaš pravo provjerio sam, mogu biti 2 opcije rebutie: 1.) Rebutia arenacea (cvijet sa okruglastim laticama na kraju) 2.) Rebutia einsteinii var. elegans (cvijet sa špicastim laticama na kraju) Ja bih rekao da je ovaj drugi tip! Što ti misliš? Pozdrav......schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nije,to je isto neka od rebutia,ali ti je prekrasna.
|
|
|
![]() |
|
A pogledajte ovaj "bodljić", zar nije zanosan?
![]() ![]() ![]() ![]() To je po meni blossfeldia liliputana, što mislite? Pozdrav..............schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |