Kukljica-maleno mjesto srca moga |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21 Studeni 2011 u 15:08 |
Prekrasno Frida,divni obicaji sacuvani do dana danasnjeg...priroda smiruje a kamen na se strane...jako ga volim a kod mene ga nema ni za lek
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frida prekrasne slike si stavila. Bilo je lijepo putovati s tobom, nadam se nastavku.
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Jedan reprezentativan Krumpirko u jednom novom Kukljiškom dvoru
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo malo današnjih slika
bonaca je ![]() agave u susjedovom parkiću oko kuće ![]() jedan lijepi dvor ![]() stari dvori ![]() bunar ![]() ovako izgleda zimski dan u mom kvartu ![]() |
|
![]() |
|
Da, dobro te ispravila Kiki, kualjsko....a ne uzrujavaj, se ni ja ih baš ne razumijem ako se dobro ne koncentriram . |
|
![]() |
|
Crkvica kod mosta u kojoj je Gospa cile godine
![]() okućnica jednog Slovenca ( sad već pokojnog, ali su mu nasljednici ovdje)..Lik je bio gluh - navodno od posljedice strujnog udara visokog napona , ali kreativnog u naiva stilu...odavno je on došao u Kukljicu, još sam kao dijete ga upoznala. mama mi je pričala da u kući ima veliki reljef i na njemu su i moj dido i baba u brodu kako izvlače mrižu iz mora...nisam to nikad vidjela, a volila bih... ![]() |
|
![]() |
|
pogled na most između Ugljana i Pašmana i lijevo je Ždrelac
![]() sva ova šuma od svjetionika do crkvice i iza nje je bila moga dida ( sad je ujčevo i naše, jedan je teren mama prodala i tu je nastala kuća jednog zagrepčana) ![]() |
|
![]() |
|
vratit cu se još malo na feštu
Ovako to izgleda u Zadarskom kanalu kad je procesija morem, pred valom ![]() a ovako kad tovari pokažu svoju pravu narav..nema jahanja ni trčanja, samo navlačenje, a i to je često neuspješno... ![]() sve to zabavlja ovu gomilu ![]() ..a onaj pršut na jarbolu...samo se na ovaj način može skinut - timskim radom i dijeljenjem nagrade ![]() |
|
![]() |
|
Evo jedna panoramska...Ja sam u ovoj biloj kući na kantunu :)
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo mjesto! Uživam šetajući kroz sva mjesta zahvaljujući reportažama vrijednih forumašica!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasno mjesto i veoma zanimljiva fešta,lijepo je upoznat mjesta i običaje i drugih,hvala ti na reportaži koja je veoma zanimljiva i živopisno prikazana
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
fala Kiki |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Evo dvije sličice dok ti prikupiš svoje.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Hvala na posjeti i komentarima...Dosta vas je i bilo ovdje ili prolazilo....stavit ću još slika, samo sad to zahtijeva malo vremena jer su slike negdje po CD-ima...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Frida i ja imam prijateljicu, koja je iz Ždrelca, pa sam često prolazila i kroz Kukljicu, a ponekad i prošetala. Zgodno mjestašce, veselit će me prisjetiti se ponekog kutka gdje sam šetala.
Petica za temu!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jako lijepo Frida, na Ugljan me vežu lijepe uspomene ljetovanja u željezničkom odmaralištu dok su djeca bila mala, mi mladi , jak sindikat, prošlo svršeno vrijeme ali što se može treba živjeti dalje, od svih naših ljetovanja najmirnije je bilo upravo na Ugljanu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mi tj. naša firma je radila na obnovi Zelene punte ove godine, postavljali smo keramiku, a za slastičarnu Hajduk je moj Dadek dizajnirao reklamu i vizitke i njegove dvije fotke vise u njoj. Tako da sam ljepote Kukljice upoznala kroz njegove priče.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Slatko ti je ovo mjesto.Hoćemo još.I kuću i okučnicu.Samnom je u razred išla jedna draga Gordana iz Kukljice.
gospina trava nije kaljansko nego kualjsko.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |