Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kolekcionari kaktusa!!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kolekcionari kaktusa!!

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 14:37
Ma bravo MK, možda nisu tako veliki, ali ih imaššššššššššš......
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 14:37
Hvala Miss M, stvarno ih imam, ali to znači i da imam 100 godina, dok su takvi i toliki LOL.

Ajde i ti svoje postroji i pokaži, znam da ih imaš.......Osim toga, znam da je i tvoja želja da imamo temu kolekcija, ali samo naših kolekcija. 
A ima ovdje naroda sa krasnim kolekcijama, pa s toga pozivam sve da se pokažu i da se divimo, komentiramo, pitamo.....what ever....
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 14:34
Ja nemam tako velikih kaktusa kao Glikica ali ovo su moji

a ovo mi je jučer uskočilo u kolicaWink

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 14:17
Bravo Glikice pa samo ti imaš  dovoljno kapitalaca za izložbu.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 13:37
Ne znam zašto je ova tema zamrla ? Ajmo ju podić iz zaborava. Ima nas ovdje puno članova sa lijepim primjercima i lijepim kolekcijama. S tim da ubuduće pokazujemo samo naše kolekcije, bez obzira da li je to kolekcija od 10, 100 ili ne znam koliko primjeraka. Bilo da su u kašetama, kamenjarima ili na terasama.
Evo par moji, slikano danas:

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 20:47
Moja   avantura sa kaktusima počela   je prije par godina,moja kolekcija se   širi,to je isto kao da   sam dobio neku bolest,totalno sam lud za njima ,Svoje biljke sam nabavljao u Hrvatskoj,BiH,neki su dolazili kao reznice skrivene u putnoj torbi iz Grčke,Belgije ,Mađarske itd.Nastojim sakupiti sve željene   kaktuse ,prvi na redu mi je Puničin jastuk!   
Na vrh
đuđa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 25
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje đuđa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 17:18
sjeme kaktusa se moze kupiti u bauhausu u vrtnom centru.
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 10:09
Prekrasno Kamenjar! Kako se lijepo sunčajuBig%20smile
Neka se sve zeleni
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 07:10
šmrc...šmrc... ma ja tu na tvojim slikama ostavljam dušu... Svaki put dobijem želju da kad odem na more u viksu da te molim i preklinjem da me primiš u goste i uživo provedeš kroz svoj svijet... taman se možda za uskrs spremam dole a Vir mi je onda relativno blizu... Znam da se ne poznajemo baš, ali mene je tvoj vrt a i pas već odavno osvojio...smile79
belica,zagreb
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2012 u 22:58
moja kolekcija kaktusa i sukulenata

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 11:00
Inače prelijepi su ti noviteti KamenjarThumbs%20Up
ne smije se Mememe smile39
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 12:40
da, i ja sam to skidala pincetom, nažalost otišlo je i par iglica, ali pacijent je još živ
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 10:39
najbolje pincetom
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 22:41

nemogu ga niti skinuti ,ovaj lažni cvjetić,pokušavala al neide ...

Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 578
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 22:35
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

[IMG]http://img825.imageshack.us/img825/4480/002acd.jpg" />

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/7466/003hij.jpg" />

Slikano prošli tjedan prilikom posjete kod jednog malo starijeg uzgajivača kaktusa. Kaže da je prve kaktuse posadio 1960. Ovo su njegovi sijanci.

Tek sam sad skužio, jel broj 278 peyotl (Lophophora williamsii) ? Jel se to uopće smije imati kod nas?

@kamenjar - lijepi kaktusi, ali nikad neću razumjeti zašto lijepe to lažno cvijeće na kaktuse? Znam zašto to rade, ali svejedno...
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 21:35
još malo sam se ponovila...moja kolekcija raste ....
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2011 u 23:17
hvala nana,tim je moja dušica ljubomorna..jučer sam malo mazila moju echeveriu i samo što sam okrenula u kuću on ju nosom počeo gurat  teglicu  da padne LOL
Na vrh
Nana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2011 u 07:32

I ja postajem zavidna, iako se nastojim  boriti protiv toga.
@kamenjar, prekrasni su ti kaktusi i sukulenti, ali ono što je kod tebe jedinstveno i meni najljepše, nije moguće zapelcati, a to je smještaj (naročito uz Timovu stražu Smile).
(O)smijeh je najbolji facelifting   
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 15:44
Pinus da samo znaš kako ti zavidim što si ovu ljepotu vidio u živo.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 14:49
vera znam za opuntiju jako je nezgodna,imam osjećaj da bode i na daljinu Confused ...vidila sam pod temom "slika kaktusa i njihova imena" al opet teško nađem baš onaj kaktus koji sam nabavila pa mi lakše tu pitat Smile
reci koji kaktus ti se sviđa i šaljem ti pelcer
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,199 sekundi.