Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje rado vas vidim u šetnji mojim vrtom svima velika
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
...PREKRASNO...
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ovdje ima i četveronožnih cvjetića! redivne su!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() kćerina prijateljica je predivna ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
black ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
![]() ![]() ![]() Uživala sam u šetnji ! Doći ću opet ubrzo ! |
|
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan ti je ovaj hibiskus,sličnog imam i ja,a ruže koje probaš pelcati želim ti da ti se prime i da proširiš ružičnjak.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie dobro mi došla
![]() Mirjam hvala ![]() Bako rado vas vidim ovdje ![]() gioiaa nisam sigurna da je baš za wow ali ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
blue sky,ovo je stvarno
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I u kući je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
PREKRASNO !!!
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Evo i mene u tvom vrtu.
Pregledala sve od početka i mogu ti samo reći
![]() Konji, lastavice, rode pa i ježić
![]() Ruža koliko ima- predivne kao i ostalo cvijeće.
Ipak izdvajam gloriosu, ljiljane sve vrste
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |