Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485> |
Korisnik | |
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajde da i ja dozivim dan kad cu i ja plucnjak bacat na kompost :) a ne ovu muku koju prolazim s njima kako bi bili lijepi! :) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Prekrasne slike
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasne slike predivnog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala na pohvalama, naročito za slikanje. Trudim se. A plučnjak neka mi oprosti. U mojoj se gredici naselio svojevoljno i stalno pronalazim nove mlade biljčice. Ostavila sam ga jer mi je lijep, ali nove biljke čupam jer neću da mi je gredica puna samo plučnjaka.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Eh cvijetne gredice kakve ja volim! :) Lijepo, skromno, ne previse kicasto, dobre kombinacije bilja! Decentno i super! i lijepo slikas!
i moram te opomenut :D kako plucnjak mozes nazvati dracom? To je jedna od najlijepsih sumskih biljaka a i rijetke su biljke koje imaju sposobnost mjenjanja boje cvijeta i listova (tockica) kao plucnjak. :) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživam u sunčanim slikama sada kada sunca tjednima nema k nama...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Uz toliki uloženi trud i pažnju, rezultan nesmije izostati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
Kad je glicinija narasla dugačko, odrezala sam je na visini od oko 1,5 m. Imala je dvije grane - izboja, pa sam oplela jedan oko drugog. Onda sam zabola uz nju letvu i na svakih desetak cm povezala gliciniju uz letvu da ostane ravna i uspravna. S vremena na vrijeme provjeravam da povez ne uraste u drvo pa ga mijenjam da bude labaviji. Izboje koji stalno tjeraju režem i čekam da grane odebljaju i postanu deblo stabalca od glicinije.
I to je to. Mislim da mi je sada stara dvije godine.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan vrt, cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prava raskoš kod tebe,sviđa mi se....glicinija je super ,na koji način je oblikuješ u drvce? |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobrodošla u cvjetno društvo!
![]() Puno lijepog cvijeća, izvrsne fotografije i lijepi i interesantni detalji u vrtu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Dogovoreno. Kad će biti sjemena, sakupim ga i objavim.
A sad nastavljam sa slikicama. lanjska slika agapantusa jer ove godine nije cvao rosne astre evo opet pakujac pokušavam dobiti drvce od glicinije jjapanske anemone još jedna slika japanskih anemona cvijeće pripremljeno za vazu to je sve za danas. Sutra nastavljam
|
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Da Ančice mislila sam na onaj sitnocvjetni žuti grmić,valjda je to lizimahija ( Iako moram priznati ja ne znam što je to) ali je jako lijepo.Kantarion sam već nekoliko puta iskapala,imam na međi u vrtu,no očito u pogrešno vrijeme,ali ne odustajem dok ga ne posadim u svom dvorištu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Još jednom hvala na pohvalama. To me veseli. Da, plavi je pakujac, a ima i perunika. A žuto, to je još jedan drač u mom cvjetnjaku. Obični kantarion, neki kažu gospina trava. Meni se baš sviđa, tak da sam za čaj brala po okolnim livadama a ovaj sam ostavila nek raste.
Ono drugo žuto, to je lizimahija.
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
imas predivan vrt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Predivno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |