Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 349350351352353 407> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema kod mene nikako sunca zato slabo napreduju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Vjerujem
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Samo nek je sunca pa makar i zubatog, oni su iza stakla na sobnoj temperaturi, godi im
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Očito klima malo vara
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
hahahaha
![]() ![]() Ne sjećam se da je nikad bilo ovako toplo u ovo doba godine
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mora da si ga fest potplatila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sunce mi je saveznik
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Još jedan adenium pokazuje znakove skore cvatnje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebi,dobro donosi dobro tako da dok god čovjek radi dobro u životu dobro mu i dolazi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mislim da sam se ovom svojom gestom samo odužila čovijeku i da ja njemu vraćam sve dobro što je ućinio
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly potpisujem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Naravno da ćeš ga imati. Vjerujem da će ti se on brzo odužiti
![]() Dobro se dobrim vraća |
|
![]() |
|
Ja se slažem s tobom.Samo da se zna i da se razumije,čestitala sam ti na tvojem razumijevanju prema kosookom i što si mu spremna pomoći.Mislim da se njegova nesreća nema šta ni kometirati.Velika je šteta što mu se to dogodilo i naravnp da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći.Kao što je Emilly rekla,ima sreće što ih je prodao tebi jer da se radi o nekoj drugoj osobi,možda ne bi ovako "sretno završilo"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sreća se ne gradi na tuđim nesrećama, pa je tako ni s ovim kultivarom. Ja ću kad tad ponovo imati tog ljepotana, barem se nadam... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ma bravo bebi, baš si
![]() Sigurno je sretan što ga je baš tebi prodao! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Doista plemenita gesta. Čestitam!
Pala mi je napamet jedna ideja. Da li bi bilo ostvarivo da s njim dogovoriš jedno predavanje (prezentaciju, radionicu ... što li već), putem Skype-a, o uzgoju i cijepljenju adeniuma? Znam da ima puno toga na internetu (za literaturu ne znam), ali on sigurno zna više. Ako ne, onda se nadam da ćeš nam ti prenijeti dio njegovih savjeta. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
To je za svaku pohvalu......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() Mislim da je to OK
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 349350351352353 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |