Limun |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
netko!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
UPOMOĆ! Na limunu su mi se pojavile sitne,sitne crne (valjda)uši.Šta da radim?
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ove plodove limuna sam dobila a stabalca su mlada ovo im je sada drugi urod.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Milica 7 limun ti je predivan, jel vec stariji ili mladi primjerak?
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Dobro, dok bum drugi put išla dolje ukrasti ću vam tačke zemlje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Terezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 233 |
Bilo bi ti bolje da limun posadiš u mješavinu od jedne trećine crvenice, jedne trećine humusa i jedne trećine pjeskovite zemlje. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ja sam se isto čudila kad sam ih vidjela tako velike. Ne znam koja je to sorta ali na tom stablu svi su tako veliki. Nisu baš praktični jer su preteški pa ih grane teško drže još ako su mlada stabalca kao kod mojih južnih susjeda odakle sam ih dobila. Sada još nemaju puno soka, moraju malo stajati pa će onda biti puni soka.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
ma zezamo se
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
kaj nije dinja više naranđasta?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
i ja bi rekla isto
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
To nije limun, to je dinja
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Koja sorta su ti veliki limuni,odakle ti?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala, limun još nemam, ali pitam pošto crvenica sadrži dosta željeza, a ja ću saditi u obični humus.
|
|
![]() |
|
Terezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 233 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo su simptomi nedostatka željeza na limunu. Glavna žila lista kao i one postrane su zelene a između njih je list svijetlo zelen do žut. Ako imaš ovakav slučaj, možeš mu dodati željezo. Ako nemaš ove simptome, nema potrebe. Ako koristiš specijalno gnojivo za agrume, svi hranjivi elementi su izbalansirani pa mislim da je to dovoljno. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Da li bi bilo dobro povremeno u vodu za zalijevanje dodati tekućega željeza?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Maginje su samooplodne.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |