Sukulenti u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 46> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ju imam tek koji mjesec, izgleda da sam joj slučajno pogodila uslove
![]() Stoji mi na južnom prozoru, zalijem ju kad se sjetim (to baš nije često) To je sve što trenutno mogu napisati o njoj ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
otok, mari i emiliy - prekrasni rascvjetani sukulenti, baš lijep prizor za početak ove godine
![]() emily ajde otvori temu o scili v.pa napiši koji savjet o uzgoju, ja imam 2 minijaturna gomoljčića od proljetos, a bilo ih je 4 - 5 no nisam joj pogodila mjesto/svjetlo... pa umjesto da se množi, jedva sam sačuvala i ova 2 |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Bas su slatke, inace ovo je zaista zahvalna i vrlo dekorativna biljcica, a ne trazi nista. Moja je sestra imala jednu u istom pitaru mnogo godina, ona se samo kitila i kitila mladim grancicama...Isto reagira na svjelo pa su joj ove tigraste sarice vise ili manje izrazene, ovisno o tome gdje stoji.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Procvjetala mi Scilla violacea. Baš su slatki minijaturni cvjeteki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Malo sam pretražila stare slike.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ljudi svaka vam čast
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nina mislim da nije rubrotinctum, on ima krupnije listove od ovoga |
|
![]() |
|
sjećam se gute, i vjerujem ti na riječ, tko se opeče i na hladno puše ![]() i ja bih mogla ostaviti neke biljke vani, ali ne želim riskirati - što je sigurno, sigurno je ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo još jednog sukija koji me je ugodno iznenadio svojim pupoljkom, koji je svakim danom sve veći...Aloa vareigata
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Natalija , lani je dosla temperatura na -18°C i ja se bojim da se to nebi iznenada ponovilo . Lani nismo bili po zimi tu i meni je jako puno toga propalo , pisala sam sjecas se ?
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Natalija, ma zar ovaj treci sedum sto si ga ti nazvala alba nije rubrotinctum? Ili si ti mislila na neki drugi?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |