Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 19:42
Draga moja,
Čestitam ti 4-godina,vrijednog i lijepog druženja sa cvijetnim prijateljima,
Trišica,ti kad voliš daješ se cijela,dobro to znam.
Znam da ćemo se još veseliti,dijeliti savjete.smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 19:31

Čestitke draga Triša na forumskom 4- tom rođendanu! Bez tebe je ovaj forum nezamisliv i hvala ti na svemu što činiš za njega, za nas!

Jedan mali poklon od mene

Rijeka

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 19:27
Bio bi red.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 19:26
Drage moje cvjetne prijateljice hvala vam svima. Da danas mi je 4 godine na forumu, za N.G. dobila sam i novi fotić, pa ću naravno oživjeti malo ovu temu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 15:05
4 pune godine na forumusmile205
čestitamThumbs%20UpSretno ti i cvjetno u Novoj Godinismile99
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2012 u 22:20
Triša, prvo da ti zaželim sreću u Novoj Godini i da još dugo uživaš u svojim vrtovima.
Nadam se da ću imati prilike vidjeti tvoje dvorište u živo kad dođem u Rijeku ( na Zamet ).
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2012 u 22:07
draga Triša sretno i cvijetno
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2012 u 21:21
I evo dok ja feštam sa dragim forumskim prijateljima, vi ste tu kraj mene, u mom dvorištu došle ste mi poželjeti sreću, što reći nego jedno veliko hvala, baš sam sretna što vas imam.
RIJEKA

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2012 u 18:43
Sretna i vesela nek ti je Nova godina!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2011 u 20:39
Glitter%20Text%20Generator
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2011 u 09:12
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2011 u 01:20
Sretna ti Nova 2012!

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2011 u 00:49
Šteta, lijepa mi je ta biljka i bilo bi mi jako žao da mi nestane preko zime. Znači, ipak je ne mogu posaditi u vrt. Zato ću se tješiti s tvojom. Lijepa je i bujna usprkos smrzavanju.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2011 u 21:24
Triša,
Samo da se javim, ja smile199i smile68i divim se, kako si sve lijepo uskladila,
skupljam ideje. Imaš toliko toga, da još nisam sve obišla.

Sretan božić tebi i tvojima

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2011 u 19:18
Tikvić, hvala ti i drago mi je da ponekad misliš na mene, jer i ja se vrlo rado sjetim našeg predivnog zajedničkog boravka kod Lantane.

Anabistrica, moje ti je dvorište u Rijeci i na žalost solanum i kod mene djelomično smrzne, tako da u tvojim krajevima nebi zimi op0stao - na žalost.
RIJEKA

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2011 u 18:33
Triša, drago mi je da je tvoja tema oživljena. Sad sam i ja prošetala tvojim dražesnim dvorištem i rascvjetalim gorskim vrtom. Godilo mi je gledati tu cvjetnu raskoš kad je vani kišno i maglovito. Imaš stvarno puno lijepog cvijeća, a posebno mi je zapeo za oko solanum jasminoides. Pitam se jel' bi i tu kod mene na sjeveru prezimio vani.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2011 u 10:51
 Draga Triša često te se sjetim, pa i u ove posebne dane moje misli su sa tobom!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2011 u 21:57
Mojim dragim prijateljicama, koje su "oživile" moju temu i moje dvorište da bi mi uputile čestitke najljepša hvala
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2011 u 21:22
Sretan Bozic
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2011 u 20:48
Draga Triša sretan ti i blagoslovljen Božić!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.