Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 109> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neka dovoljna je i ova jedna snježna, za nas, koji ne volimo snijeg i previše
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ova slika je prekrasna, ne znam kako je tebi po toj hladnoći, ali slika je divna
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
nemogu staviti druge fotke, jednostsvno neće da primi ni jednu
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
mali kaktus drago mi je što je pao snjeg jer biljkama će biti otplije nego na golomrazici a inaće je savki dan oko -10 pa ovaj snjeg dolazi kao zaštita
![]() Lantana vidjela sam da i ti imaš takve prizore samo na onako rascvijetanoto je više šteta ![]() Anabistrica koniji su u staji čekamo prinovu ![]() Free redo ti dajem ideju za hibi i baš mi je dargo da ti se doapda ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ipak je lijepo kad se sve zabijeli, a Sava i dalje mirno teče. Puštaš konje malo na snijeg? Sad su ko fini vez - bijeli na bijelom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne snježne slike!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe snježne slike,snijeg,snijeg,svugdje snijeg,samo kod nas na sjeveru ga nema.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljećedanasn am je krasan zimski dan
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
od biljaka nemam sta izdvajat jer je kod tebe sve lijepo...al pogled na ovu sliku me zaustavio..koja ljepota ,bas sam se raznjezila,obozavam konje koja su to plemenita i divna bića ...pozdrav tebi pokraj save.. |
|
![]() |
|
Drage moje čestitarke od srca hvala
![]() Dođite mi opet rado vas vidim ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Zaintrigirala si me pa ja došla kod tebe, ima svega baš po mom ukusu ...
sve šareno i lijepo ...brabo za vrijednu vrtlaricu
![]() |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Još nisam u potpunosti pregledala tvoj vrtić (slike mi se strašno sporo otvaraju), ali to kaj sam vidla..............pa ti imaš pravo bogatstvo; vodu, prekrasno cvijeće, naročito ruže, rode, a povrh svega i konje. Čak bi i cvijeće mijenjala za konja. A, da, i zlatne ruke. Te posijane ruže, prekrasno !
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |