Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Argentina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Argentina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 47>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1117
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 15:56
Nisam ja radio popis za logorovanje. U odgovoru sam nabrojao one koji su tu ideju predložili, a napisao sam:
“TRIŠA, SILVY, MIRAK i ostali malo razmislite da napravimo jedno cijelo noćno druženje uz logorsku vatru, vino i gitare...
Ja sam za, a mislim da bi se našlo još zainteresiranih.”

Baš me zanima što ti je to Korijenko smjestio.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 15:40

Hvala Miri što misli na mene. Hug Ako nisi shvatio, ja ću te prosvjetlit. Wink
Nema me na popisu za "logorovanje".
A što se tiče zmija, bila je jedna situacija kod Korijenka u subotu. Dobro da me nije oduzelo...Confused

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 15:24
MiraK nisam baš dobro shvatio na kojem popisu nema Nataly???

A to da Nataly voli šumu, nisam baš siguran, tj. možda ju voli ali zbog straha od zmija ne ide u prirodu dok god je toplo.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 13:47
svaka nova slicica me razveseli
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 13:20
Ja bila na malom godišnjem odmoru, hvala Ti na tome.

Lijepi pozdravi Tebi i Tvojoj brojnoj obitelji i molim Te da preneseš posebne pozdrave svima u toj dalekoj zemlji koji vuku korjene iz Hercegovine.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 12:26

Na popisu mi nema Nataly a ona dobro poznaje šumu pa bez nje ništa Wink 

Ti stvarno sve šarmiraš i svugdje te puste da zađeš poslikaš. Clap

Lijepa gesta sa ovim smajlićima ( prepoznali smo te, nije bilo teško LOL) i porukom sa slatkim srcima.

U ime svih iz ekipe 051 šaljemo ti i mi 
Rijeka

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 07:55
Je, je Ivna jaaako voli fuksije Thumbs%20Up i sad skromno da se pohvalim imam tri od ovih  što si fotkao(bar mislim da ih još imam jer su na spavanju Wink aliiiii bogme za razliku od Nataly volim i čokoladu te sam ostala paf i na ostale slikice ...
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 07:25

Ovo je bio lijep početak dana. Iako nisam ljubitelj čokolade, s guštom sam pogledala slike (pogotovo ovu zadnju).

Cvjetne fotke su mi popravile raspoloženje u ovo tmurno kišovito jutro.

Nemoj se bojati da te ne pratimo iako uvijek ne ostavimo trag. Pozdrav tebi i svima oko tebe.

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 02:35
U mnogim vašim porukama, osim teksta dobijem i prigodne smajliće. Pokušat ću vam odgovoriti na sličan način.

Primite pozdrave od (nadam se da ste me prepoznali među ovim Argentincima)...

...koji vas sve puno
Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 02:31
Ima i sofisticiranijih uradaka od ovih ne prethodnim slikama.

Evo nekih.

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 02:29
Kada sam neki dan stavio sliku kuće u kojoj se prave slatkiši od čokolade, shvatio sam da bi trebao poslikati i njihovu ponudu, pa sam prekjučer otišao u čokoladarnicu i zamolio ih da poslikam iznutra.

Evo kako to izgleda.

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 02:25
Malo ću prekinuti izvještaj o plažama jezera Lacar i staviti par slika bez puno komentara.

Danas smo Ljiljana i ja išli u rasadnik koji se nalazi u gradu. To je mali rasadnik (već sam ranije stavio sliku rasadnika slikanu izvana), a išli smo pogledati za sjemenje biljaka koje bih mogao ponijeti u Hrvatsku. Nešto sam kupio, ali što, neka ostane iznenađenje za naše druženje, kada se vratim u Hrvatsku.

Moja Ljiljana uvijek dobro upari boje.

Unutrašnji, grijani dio rasadnika.

Nešto od cvijeća iz rasadnika. Čini mi se da je IVNA spomenula da voli fuksije...

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 02:14
Hvala svima na komentarima. Kako je malo dovoljno da usrećite čovjeka, tj. mene. Prije nego vam svima izrazim svoju zahvalu s novim slikama, malo ću se osvrnuti na vaše komentare.

Svima hvala na komplimentima za moju kćer Maru. Odmah mi je bilo jasno da ste shvatili da je Mara isti tata.

TRIŠA, SILVY, MIRAK i ostali malo razmislite da napravimo jedno cijelo noćno druženje uz logorsku vatru, vino i gitare...
Ja sam za, a mislim da bi se našlo još zainteresiranih. Ljeto će brzo doći, a tada nam je prava prilika za takvu vrstu zabave.

SILVY dobro si uočila na onoj fotki da se još nešto krije, ali to je samo igra svjetla i sjene.
Bojim se da ona biljka nije bijeli glog. Nadam se da ću se uskoro sresti s biologom iz Nacionalnog parka. Naime oni su momentalno u štrajku pa me ne može primiti radi kolegijalnosti. Nadam se da će štrajk uskoro prestati jer imam dosta pitanja, a malo vremena. Krajem mjeseca vraćam se u Buenos Aires.
Hvala na jutarnjoj sličici, skoro sam zaboravio kako izgleda zaleđeno staklo na autu.

NIVESZ se konačno javila, a to može značiti samo jedno da je ZZ otišao na put. Nives, pusa tebi i hvala ti što me toliko hvališ.

ANTONIJA baš si romantična duša, ali trčati po visećem mostu mislim da je moguće samo u mislima. Most se toliko ljulja da da bi vjerojatno nakon dva koraka pala.

MARI,5510 više sam okrenut prirodnim biljkama, nego ukrasnim, te sam njih malo više proučavao. To ne znači da ja nemam svoj vrt. Kada se vratim i kada završim s reportažom iz Južne Amerike, nastavit ću vas gnjaviti slikama i opisom mog vrta.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 12:16
divim se slikama ali i tvojem poznavanju flore Thumbs%20Up
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 11:45
prekrasno! kad sam vidjela onaj mostić, prvo mi je palo na pamet da mi je protrčati po njemu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 08:27
Točno kaže NivesZ, naprosto neki put i nemam što za reći.Šutke šetam stranicama i uživam u tvom prikazu ove bajne zemlje.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 06:40
Bila i uživala! Hvala Dr.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
NivesZ View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NivesZ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 22:10
Gledam i citam redovito,nemoj misliti da ne! Malo sam u cudu neki puta,ustvari cesto,sto ustvari napisati a da se ne ponavljam,da ne ponavljam rijeci vecine. Svaka cast,skidam kapu! Prekrasna zemlja,sve cisto,uredno,sređeno...Tvoje fotografije su savrsene,no,u to nisam ni sumnjala. Vise od toga me odusevljavas svojim tekstovima,trudom da priblizis nama,da docaras sve sto slikas. Uspjevas ocarati,zaista da! Puno te pozdravljam,budi i dalje tako revan,detaljan i upucen! Usput receno,kcer ti je prelijepa!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 14:18
Opet nešto lijepo i novo za nas! smile58

Viseći most i priroda oko njega, kaskade, slap - predivno! Piknik na plaži Pucara je krasan doživljaj i nadam se da je paljenje logorske  vatre tamo dozvoljeno.  Vino... gitara... pjesma..  pa još i tvoj gulaš to je prava uživancija sa ovom mladom populacijom!

Pravi si majstor u svemu! smile141

Rijeka

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 00:42
Originalno poslano od člana dr.žislav dr.žislav napisao:

Oprosti Silvy, ali ja sam mislo da već cijeli svijet zna da se na povratku za Europu zaustavljam na devet dana u Rio de Janeiru, i to baš za karneval. To nije novo putovanje već nastavak mog putovanja po Južnoj Americi.

Opet ja imam pitanje za tebe, gdje si vidjela kamufliranog kameleona?. Naime u Patagonii ne žive kameleoni, ako si stvarno mislila na njega. Reci na koju sliku misliš pa ću ti moći odgovoriti.

Dr.žislave,
kad si napisao da ideš za Brazil, sumnjala sam da želiš vidjeti i doživjeti karneval u Riu, ali nisam imala pojma.

A što se tiče kameleona, pa tebi ništa ne promakne kao ni do sada, što volim, kad nam okom i slikom uloviš ono što netko ne bi ni primjetio; "momčinu" ili prekrasnu sliku grana u obliku zmija, Clap.
Ono "smrknuto lice" u gro planu, meni krije i ovaj detalj pored desnog oka:

Ne znam što bi rekla za ove tri plaže. Svaka ima svoje draži; Cartritre, Quila Quina, Pucara. Samo mogu uživati u predivnim krajolicima, plažama, cvijeću, vilinom konjicu, leptirićima, El Teru, djetliću,...tvojim opisima, stvarno si pravi profesionalac.

Svetište BDM sa sigama od voska i kipom je posebno.

Ona "šmrika" mi sliči na bijeli glog, a plod, "gragulje" (glogulje) i ja berem. Ako griješim, neka me netko ispravi.

Kćerka ti je preslatka.

Viseći most i priroda oko njega, kaskade, slap - predivno, a piknik na plaži Pucara - prava uživancija uz logorsku vatricu, vino, gitaru, pjesmu, pa još i tvoj gulaš  i "zajedničke" slike.
Voljela bi da ovako nekako napravimo jedno druženje sa ekipom kad se vratiš?!
Hvala ti što svoje putovanje dijeliš sa nama, koje sa užitkom pratimo.

Svima šaljem puno smile79 .
Šaljem vam jednu jutarnju sličicu slikanu iz auta.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.