Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 327328329330331 407> |
Korisnik | ||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma neznam zašto nije ništa niklo u biti mislim da im je prehladno po noći iako sam pokrivala sa folijom... jer po noći ne grijemo osim ako ode ispod 18 :(
sad mi baš bed..bebolina mi ej poslala sjeme i ja ga sje... |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Zvjezdana,prije kolko si ih sijala??
|
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Tvoje sjeme i ono Andinino je isto, identično
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
pinus predivan je
![]() i za bebolininog muža ![]() ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
|
moji još nisu nikli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
@Pinus
![]() ![]() Drago mi je da ti se uradak MM sviđa i da, toplo sam mu se zahvalila na trudu koji je uložio, kad tome pribrojim i činjenicu da se oporavlja od teške operacije...veselje je neopisivo
![]() Jedva čekam vidjeti tvoje nove police krcate bodljikavcima, ti nam zaista imaš šta pokazat
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Bebolina, jesi li pohvalila supruga? Majstorski je napravio police. Nekako samo došli na istu ideju. Radim slične police kao što su tvoje. Malo će biti veće 220 cm (š) x 120 cm (v) isto tako na tri kata. Slikam gotove sa sukulentima na njima. Razlog zašto sam se odlučio za policu je zalijevanje . Imati ću sve na jednom mjestu, bolja kontrola i manje vremena potrošenog za zalijevanje. Andina dobro to tebi ide. Ja još čekam sa sijanjem tamo negdje do početka ožujka. Ako mi ne uspije sijanje u prvoj rundi drugu rundu šaljem tebi da mi ih ti posiješ. ![]() Evo prvog cvijeta na adeniumu u 2012-toj. |
||
![]() |
||
|
Slažem se ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Balkon pak prekriju zavjesama da nema direktnog sunca jer mama tvrdi da se tako zagrijava cijeli stan.Kak ko izađe van iz stana,tako da otkrijem zavjese.Kradem sunce ko mali lopov ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Dođe mi da se preselim na more jer znam da će moji po ljeti nafrljit klimu
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|
joj bebolina, bas je jako lijepo..jedva cekam vidjet kad bude sve napunjeno biljcicama!
![]() |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
E, da znaš da ću te kopirati!
![]() Btw, vidim da je gospoda fest olistala! Bravo, bravo! |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
|
Nije to tak loša ideja
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ugradim po Euro u već postojeći cjenik
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
I onda se možeš pohvalit da imaš cijeli Botanički vrt i možeš komotno naplačivat prolaz odnosno razgledavanje
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Uz adeniume još malo kamenčića, malo kaktusića i još nekih biljćica koje vole sunčeko i biti će za deset.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 327328329330331 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |