HOBI |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5678> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
UKRAS ZA BORIĆ
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
OGRLICA OD KAMENČIĆA
![]() OGRLICA OD KAMEN-KUGLA
![]() |
|
![]() |
|
NAUŠNICE
![]() OGRLICA OD PALMINOG DRVA
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči prelijepo zaista!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Manci,
sve je jako jako krasno, ali reci, tvoji radovi su amaterski iz gusta kao ca mi svi tu delamo ili porfesionalni.....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Manci, pa gdje se ti gubiš, ovo je prekrasno, daj otvori štand negdje, ženo , savršeno je.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Amater sam čisti. Još od osnovne škole zanimam se za kreativni rad, a radeći sa djecom često sam bila prisiljena smišljati kako ih zabaviti. Nešto nakita sam izložila u suvenirnici, ali sve to slabo ide ( konkurencija je velika - made in China).
Veseli me da vam se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
tvoji radovi su elegantni i nema tu nikakve......ma kakva konkurencija.....inezi !!!!!??????
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči, koliko bi koštala ova ogrlica od kamen-kugla???
|
|
![]() |
|
Od kada nam u Grad dolaze veliki turistički brodovi sve trgovine, magazini i podrumi su postali suvenirnice. Sada te suvenirnice sve češće ubacivaju velike količine bižuterije iz Kine i u toj masi jeftino nabavljenog, teško je konkurirati sa svojim ručnim radom.
![]() Ali nema veze....bit će bolje!
Zato se sada okrećem novom vrtu.....
|
|
![]() |
|
..... ma nemoj da te obeshrabri fuseraj, kvaliteta se uvijek vidi i cijeni, a ineze ko voli nek izvoli i tako se sve za cas raspadne i fini va smecu |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Manči - fenomenalno, prekrasno, uf, da si barem bliže.
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala!!
![]() P.S. Krajem svibnja sam u Zagrebu 2,3 dana.
|
|
![]() |
|
Manči daj mi odgovori na moje pitanje!
Koliko bi koštala ona ogrlica od kamen- kuglica???
Jako mi se svidjela!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće, neugodno mi je preko ovog foruma pričati o cjenama!!
Ako ti ( možemo na TI ? )se stvarno sviđa ja ću novu lako napraviti i poslati kao poklon ( recimo za rođendan) !!!!!!!!!!!!!!!!
Pitarići za cvijeće su baš slatki.
Što je vezivo za kamenčiće?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |