Stize nam velika zima |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod nas je vec stigla ta zima, nocas je bilo -9 pa je dnevna otisla do -3 a za nadolazecu noc prognoziraju -12.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bilo bi dobro da kod nas (Đakovština) bude snijega jer bez snijega bude velika suša u poljima, vrtovima i na travnjacima.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
valjda ce mene mimoici ta zima
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Eto ih i kod mene,ali pusee hladno ...neznam za vas ,al mene ipak malo veseli taj snijeg.Prvo zbog te prekrasne bijeline ,ugodjaja kad si u kuci zamotan u dekicu a vani ZIMA.A drugo jer mi povrtnjak najbolje uspije nakon jake zime,kad sve zmrzne ,zemlja prhka,bez stetocina.
![]() |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
evo i prvih pahulja vani....
|
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ako i bude bar će kraće trajati, bar se nadam s obzirom na datum
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja držim fige da su pogriješili, nadam se skorom proljeću.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ajmeeeee... već me uhvatila nervoza
a baš sam se ponadala da će me obaći ovu zimu onaj dan, 2, 3 snijega, a kad otopi i zaledi kaljuža pozdrav biljčicama u vrtu (tipa lantane, ostići, gazanije....) |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Fala Dadek!
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Stize nam velika zima...barem tako kazu svi nasi strucnjaci :/ Stize snjeg i sibirska zima sa temp do -18. Snjeg bi trebao zabijeliti gotovo cijelu hrvatsku a temp se nece ni preko dana kretati iznad nule.
http://www.istramet.com/vecerasnji-modeli-potvrduju-dolazak-velike-hladnoce/ Znaci... dragi forumasi jos imate dan dva vremena da zastitite biljke koje do sada niste, da spemite u kucu osjetljive loncanice i mozda zagrijete plastenike sa primjerice, kaktusima i sukulentima. Ja se iskreno nadam da su malo pogrijesili :) bas mi je odgovarala ovako blaga zima :) al cu za svaki slucaj, sutra krenuti sa zastitom bilja. |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |