Decoupage by maris40 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Klara ,šaljem ti veliku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
majstorice, skidam kapu...
![]() ![]() ![]() nego, jel to možda ova salveta: ![]() ako je, jedino gdje sam ju vidjela je servietten shop sonja, ostavila sam link prije par dana tamo na internet kupovini... (i u Ashdeneovom katalogu) ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
akido ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala Sara
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno,bas mi se svidja a jos sa meni najdrazom salvetom.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
mealjon je
![]() |
|
![]() |
|
Mima,Nada-m,Gogs
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
medaljon je i više nego prekrasan !!!!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
kako lijepi medaljoni
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ja isto mislim da ima veze debljina nanosa Stepa 1 ali i temperatura u prostoriji na kojoj se rad suši. Prije sam mislila da je ključna količina Stepa 2, no čini mi se da sam bila u zabludi.
Evo baš se spremam napraviti jedan 2k s velikim pukotinama. Pa ću testirati, stavit ću puno stepa 1 i sušit ću u najhladnijoj prostoriji u stanu, pa da vidimo što će se izroditi.
Glede temperature prostorije, možda ako je temperatura prostorije veća i zrak više suh, step 2 se brže suši i pukotine budu manje. Suprotno tome, što hladnija prostorija i veća vlaga, sve se sporije suši i nastaju veće pukotine.
Javim kako je završio moj eksperiment.
Izgleda da pravimo pravu nauku od ovoga?!
|
|
![]() |
|
Hvala ti Suza od
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Jani. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
medaljon je
![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Zato sam i pitala koji je 2k! Doduše, na onoj mojoj slici sa slakovima su vrlo sitne pukotine a 2k je "mađarac" iz NB-a.... ne mogu se sjetiti što je razlog. Čini mi se da treba biti jako tanak nanos 1. faze...
Medaljon ti je fenomenalan, ničega previše - ničega premalo - pukotine savršene! A i veličina je taman....
|
|
![]() |
|
Jani,Klara
![]() ![]() Jani,još nisam isprobala 2k iz NB-a ,a Sottile mi se baš nekako uklopio na medaljon zbog sitnog,tankog raspucavanja. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
i je puno veći,
u ove na kakvima smo mi radile ne mogu stati tri cvjetića, čak ni s papirnatih maramica (a na njima je najsitniji print) ... ![]() maris, koje su dimenzije (otprilike)? |
|
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Klara - ni ja na svoje nisam iz istog razloga stavljala 2k....moji su jako mali pa mi je i to bio jedan od razloga. Ovaj što nam je Maris pokazala čini mi se puno veći....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() vi'š, ja se nisam usudila svoje raspucavat jer sam mislila da će biti too much, al baš ti je dobro... sad si me potaknula da ipak isprobam... ![]() a pitanja... sve što te i jani pitala... ![]() al svejedno imam još jedno: kaj su utrljavala u pukotine? |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |