Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moon hvala, meni su to krasni prizori i rijetki
![]() Fermina i kod mene ima puno u zapusima, najgore je gdje nema snjega ubi sve led i bura. Mari, kako je u Kutini, ovdje je jako zima. Jagoda, prije 4 godine pao je snijeg, ali trajalo je samo 2 dana otišle su samo neke krasule i aloe vera, ovo sada je već treći dan i još će potrajat pa mislim da bi štete mogle biti veće, pogotovu gdje nema snijega. Mira jesi vidila kako Slavonac u Dalmaciji kopa motikom led ![]() Konte, kako nebi znala Manitua. Winetua sam pročitala u dahu, nekoliko puta ![]() Horti ovih dana svi slave ![]() Gio, bit će opet sunca! Cvjetomanijak, kaktuse u teglama sam ipak spremila u kuću, a ovi koji su vani kako im Bog da. Evo snježica (njevica) je preživila, za sada... ![]() Pozdrav svima iz ledenog Bola, uz orkansku buru ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ovo su najljepse zimske slike koje sam vidjela ..prekrasno je ...pogotovo onaj kaktus sto viri ..malo je u cudnom okruzenju sigurno si misli kaj je pak to sada...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovaj prizor me uopste ne raduje,navikla sam na divne suncane slike
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Oho, pa Roko i ja smo umalo zajedno slavljenici, da sam se samo malo požurila
![]() Čestitam i ja bakinom dečku rođendan ( s malim zakašnjenjem )
![]() A ove snježne slike su lijepe ali mene rastužuju, do sad smo se mi okovani ledom mogli doći ugrijati u vaše morske vrtove a sad smo svi u istom loncu. A i žao mi je biljnog svijeta, ne znam baš kako će to za mnoge od njih završiti
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Roku šaljem najljepše želje i želim sretan rođendan
![]() draga moja, se sjećaš manitua iz stripova? ![]() stvarno vam je napadalo dosta snijega, dosta za vaše podneblje, ali to možda i ne bi bio problem da nisi izignorirala prognozu ![]() ![]() nadam se da će kaktusi i aloe usprkos svemu izvući živu glavu ![]() ![]() ove ledene ruže su kao sa reklame...famozno ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Sretan rođendan Roku sa malim zakašnjenjem!
![]() Kod tebe rado navraćam ali me je ovaj snijeg omeo i neka je ... Više volim vidjeti sunce, bugice i ugođaj lijepe jeseni, proljeća i ljeta nego zime..
Ovu slikicu prenosim ovdje sa velikim čuđenjem za nevrijeme koje vas zadesilo....
![]() Pozdrav tebi i tvojima!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lantana draga što će biti sa sukulentima? Imaš li već iskustva sa snijegom i ledom? Ružama neće biti ništa, ali ponavljam sukulenti
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
mislim da se ovakve sniježne slike mogu samo na jednom mjestu napraviti,
cvijeće u snijegu, a rasvjeta koja je samo na Braču takva, ne bi cvalo u ovo doba da nije ![]() tvojem unuku želim sve najnaj Sretno ti bilo dragi Roko! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
U tebe je baš lijepo "posolilo",a ne zatrpalo kao u mene.
Predivno cvijeće u snijegu. ![]() |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
U tvom vrtu je i zima ljepša - sve te cvjetne glavice koje izviruju iz snježne bjeline djeluju nestvarno lijepo
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Antonia, Blue sky, Mali kaktus, Anabistrica, Free (onaj cvijet plavi je felicia), Otok, Bergenia, Cvijetomanijak, Bromi, Forzicija, Jagoda, Misty, Anaida hvala svima na posjeti i na lijepim željama za moga Roka, stalno mislim da je bilo ovakvo vrijeme kako bi došli do Splita.
U vrtu je danas bilo lijepo, ali samo na južnoj strani u zavjetrini, čistila sam malo staze i puno slikala ![]() Ovako je bilo sinoć sve smrznuto ![]() ![]() ![]() a onda je jutros granulo sunce, snijeg i cvijeće. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bračka ledena zima.. Neuobičajeno i posebno.
Svako dobro za rođendan tvojem najdražem dječaku!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovdje snijeg pokrije samo ionako opustjele vrtove pa su me slike tvoga zamrznutog cvijeća i vrta ostavile bez daha!
Roko već ima najbolju nonu, pa mu želim da i sve drugo u njegovom životu bude takvo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
lantana draga ne mogu vjerovati gledajući ono smrznuto cvijeće u vrtu...Da to ima na Braču ne bih nikad rekla...Ostići, felicije, bugice i ruže pod snijegom i ledom, to je zaista događaj za pamćenje.
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Draga moja baš sam se uželjela ove tvoje ljepote pozdrav od mene
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Neznam gdje bih prije počela kod tebe.... ljepoteee....cvijeće izgleda predivnoo samo mi je žao ako bude štete...
a tvome Roku želim sve najbolje za 8. rođendan....isto tako lijepe želje i noni... |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ove cvijetno snjezne slike su mi prekrasne ...
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo je zaista nevjerojatno, svuda snijega osim u Istri..................što smo mi Bogu skrivili...............
...........nadam se da ti cvijeće neće nastradati ispod ovog snijega ali baš je slatko sa kapicama............ruže kao da si u šećer umočila!
Sretan ročkas Roko!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uf, kod tebe je snijega puno više nego kod mene.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja se pridružujem čestitkama za Roka!!!!!
Tvoja stazica ispod žute, pa pošečereno cvijeće, aloe pune pupoljaka, ostići, neće li mu snijeg naškoditi!!!! Ajoj, a cikasica!!! Nadam se da ti ništa neće pojesti zima, da se brzo otopi snijeg i ba bura ne dokrajči sve ostalo, s obzirom na niske temperature!!! A slikica zalaska sunca, hvala ti na njoj!!! Čarobna!! Na sličici ispred slike bugice, koji ti je ono plavi cvijetić!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |