MiraK slavi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Korisnik | |
skitnica ll ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da ti mašta doseže zvijezde na nebu, da sačuvaš zdravlje i pamet lijepu,
i da najljepši ostvari ti se san.. to su moje želje tebi za rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Sretan rođendan!Draga Miro K!
Volim te ne samo zbog ono što jesi,
Nego i zbog onog što sam ja kada sam s tobom.
![]() Živila!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mira , sretan rođendan ti želim !!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Miro, sve ti najbolje želim i ja!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretan ti rođendan Miro!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dobro kaže Anabistrica da je dobro biti budan u ovo doba, jer nas je Mira lijepo počastila kolačima i Mozartom. Miro živila nam !!!!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Miro,
nazdravljam tebi, jer Tvoj je dan! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Isplati se dugo biti budan. Hvala ti, lijepo si nas počastila.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Drage moje noćne družice i vrijedne čestitarice, zahvaljujem vam od srca! Počastit ću vas kolačićima i nazdraviti sa vama ( znate da sam budna u ovo doba ![]() ![]() ![]() Živjeli i vi meni dugo, dugo i zdravi mi bili!!!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
http://imageshack.us/photo/my-images/194/devojcicaijesen55001.jpg/
Draga Miro,ovo su ti moje zelje ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretan rođendan!
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Draga MiroK,
sretan rođendan ti želim
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
I naravno čestike na 3000-tom postu.
![]() Da nas još dugo, dugo uveseljavaš svojim sličicama, komentarima,... ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Miro Silvy me je pretekla da budem prvi čestitar u ovoj godini....
Sretan ti rođendan, puno zdravlja i sreće ti želim, jer puno te lijepih događaja čeka u ovoj godini...Budi uvijek vesela i nasmijana i puna ideja za zezanciju, kao što si bila i do sada...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Ispuni godine životom,
a ne život godinama. Ostvari ono sto želiš, i sačuvaj ono što voliš!! Sretan ti rođendan! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sretno Miro !!!! |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
arim -ljiljan
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala na čestitkama za koje nikada nije kasno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |