Mama za sve...skoro |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 21> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo za ogrlicu ,ne za original koji je kupljen ,nego za tvoju verziju
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Još jedan podhvat na koji sam se dugo spremala jer treba i vremena i novaca.Kupila sam kod mog "antikvara" za par kuna svetačku sliku amaterski napravljenu.Jedva sam je rastavila i očistila.
![]() Ukradena ideja mi je već dugo u glavi.Sreća da sam našla biserne poluperle jer bi morala obične dugotrajno topiti na ploči od špareta.Ovako sam samo dvije koje su mi zafalile.
![]() Malo kontura,auto laka,sivozelenkaste patine,bitumena i gotovo.Još je samo unutra trebalo smjestiti svoju bodulsku rodbinu (moja baba sa obitelji prije nego se udala,gornji red,u sredini).
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
aaa... to je ono o čemu si pričala na kavi, super je ispalo, jako mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da.Čak je najmanje pet puta jeftinije nego original.Ali ja nebi bila ja da nisam našla sto mana.
|
|
|
|
![]() |
|
Razbijene,ružne klipse na kojima je visila neka još veća strahota.Ovo je bio totalni mejkover.
Kad sam otraga sve iščupala i odpilila,zakrpala sam rupe.Usijane omčice sam gurnula u plastiku i u njih stavila udice.Malo kontura,antikne zlatne patine i par udica.U sredinu swarowski.Da me neko pita bile bi mi draže da su manje.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Veliki je gušt,od staroga napravit novo, po svom ukusu ,bravo majstorice
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Super su naušnice i baš kako Nada kaže, nema većeg gušta od toga da staro dobije novi izgled... |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
maštovita preuređenja
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
mogu samo
![]() |
|
![]() |
|
Ovo su 3 verzije okvira maminog goblena.Tek sad sam zadovoljna.Zlatna baš dobro paše uz novu breskvastopuderastu boju zida.Ideju sam dobila na Noći muzeja u riznici samostana sv.Frane.
Okvir sam radila sa nekom nevažnom ružnom zlatnom akrilnom bojom,a preko toga Antik zlatni vosak od Stamperije.Skup,ali savršen i isplativ.Na kraju malo bitimena.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
lijepo zaista
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno, puna si ideja koje krasno realiziraš
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Gledam i uživam,ne mogu ništa izdvojiti,sve mi se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala,draga.
|
|
|
|
![]() |
|
Ponavljam moj prošlogodišnji komentar za pisanice, lijepe, otmjene,elegantne
|
|
![]() |
|
Cure,baš ste zlatne.
![]() Evo moje današnje ljubimice.Kad bi bar počeli proizvoditi stiroporska jaja bez crte na sredini.Tu mi ni strukturna pasta ne pomaže.Uvijek se vidi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Kiki - to sam baš neki dan i ja pomislila...ne znam kako se ta crta ne može izbjeći! Inače, sva su ti jaja preslatka!
|
|
![]() |
|
Varijacije na dugogodišnju istu temu.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |