Decoupage by maris40 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 20> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorry,nisam registrirala pitanje,u Lidlu draga.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
nisi mi odgovorila ... gdje si nabavila klupicu ? inaće ... ![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ko je to meni došao ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Maris majstorice, skidam kapu!
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
kod mene se pukotine mikroskopom traže
![]() |
|
![]() |
|
Ma daj Tanja,hvala ti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
prekrasno raspucavanje, inaće moja tiha patnja
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I ja sam ti pokušala poslati poruku - neuspješno....
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sara,Jani i Nada od
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
potpisujem predhodne komentare
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Woooowww - genijalno! Ti sve radiš pomalo, ali kada pokažeš radove ostaviš bez teksta
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
predivno si sve uklopila i motiv i izvedba...sjedi 5.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jani,Suza
![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
klupica je pre pre dobra ,bravo
![]() ![]() ... by the way ... a gdje si je kupila,ja imam savršeno mjesto u stanu za nju!!! |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
Maris - klupica ti je prekrasna i ja bih si je rado negdje "ugurala"
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Preslatko.Malo je falilo da sam kupila ovu praktičnu klupicu ali nisam mogla zbog nedostatka mjesta.Čim sam je vidjela zamislila sam je slično oslikanu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |