Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Osijek u slikama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Osijek u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 19:23
Hvala ti lana2,
na prekrasnim slikama raznih skulptura. Clap
Mora da si se smrzla dok si ovo slikala.
Studentima svaka čast. Po ovakvoj ledari oni nastavljaju dalje.
 smile167

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 08:21
Ovo je prekrasno Clap moram priznati koliko god ja ne volim snijeg Wacko !!!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 06:36
Prekrasne su!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 20:03
hvala za slikeClap
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 19:28

Skulpture još nisu sve završene, stoga toliko za sada iz osječkog snježnog grada.

Svima koji posjećuju ovu temu šaljem puno pozdrava iz danas hladnog Osijeka. Jutros je bome bilo stislo -26, tako da nema straha da će se ove skulpture otopiti. smile79

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 19:26

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 19:23
Evo nastanka snježnog grada na Trgu osječke Tvrđe. Akademski kipar Nikola Faler sa još četiri studenta Umjetničke akademije izradio je razne skulpture. Čak ih ni visoki minusi nisu ni danas omeli u izradi figura, a da bi im bilo lakše imaju podršku brojnih osječana koji ih promatraju i bodre u nastanku ovog "snježnog grada". Pa evo nekoliko slika.

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 17:33
lana2,
Živiš u predivnom gradu na Dravi prepunom zelenila i cvijeća.
Hvala ti na šetnji kroz tvoj grad u svim godišnjim dobima.

Slike snijega su divne, a skulpture studenata interesantne.

Veliki pozdrav iz danas sunčanog i hladnog Omišlja.
                   smile79
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 14:03
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Prelijepo je, ali ja sam ipak vidjela Osijek u jednom ljepšem izdanju i mislim da je možda najljepši grad u Hrvatskoj!

Triša morala bi ponoviti posjet u svibnju kad sve cvjeta i buja, meni je osobno  tada Osijek najljepši.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 13:58
Tvoje slike su preljepe,voliš ti sve oko sebe!ClapMa gdje god bilaClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 13:54
Ajama, što se tiče snijega i leda ljudi su se zaista iskazali. Bilo je lopatanja na sve strane, a ljudi su u naseljima ovo iskoristili i za druženje pa se u pauzi pilo kuhano vino i vrući čaj. Prijevoz se unatoč snijegu i izuzetno niskim temperaturama odvija po redu vožnje. Autobusi i tramvaji prometuju kao i za suhog vremena, ma kapa dolje.
Slažem se s vama da je ovo divan grad, ali nažalost nekako smo uvijek zapostavljeni.  Nisam rođena u ovom gradu i kao što volim moj rodni otok isto tako dio mog srca pripada i ovom prelijepom gradu čiji sam stanovnik već dugi niz godina. Moja kćer uvijek zna reći da je ovo grad po mjeri za život, ni prevelik ni premal i da još umjesto rijeke ima more bio bi zaista najnaj. Još uvijek me ispočetka oduševe prelijepi parkovi i nasadi cvijeća i naša prelijepa promenada. Obožavam šetati i iznova se diviti predivnim fasadama starih secesijskih vila koje su jedna ljepša od druge, a nanizane su u nekoliko ulica, zaista se ima što vidjeti.

Ovako je jučer izgledala ujutro Tvrđa na -20

Studenti Umjetničke akademije donijeli su drvene sanduke u koje su nabili snijeg i od tih velikih pravokutnika rade snježne skulpture. Ponijela sam fotić pa ću danas uslikati neke od radova. Čak ih ni ovi veliki minusi nisu omeli u radu.

Zgrada povijesnog muzeja, a u pozadini crkva sv. Mihovila, (slikala sam s prozora u uredu pa je slika ispala "malo pijana"Wink

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 13:42
Prelijepo je, ali ja sam ipak vidjela Osijek u jednom ljepšem izdanju i mislim da je možda najljepši grad u Hrvatskoj!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 12:48
Stvarno da očistiš nekoliko auta dok ne otkriješ koji je tvoj!Wink
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 12:19
Osijek je i moj grad iz srednjoškolskih dana.Prošla sam mnogo gradova u Hrvatskoj i šire ,ali vjerujte tako lijep i pitom grad nećete nigdje naći.Oni koji ga poznaju znaju o čemu govorim.Osijek je uvijek bio nepokoreni grad,nedajte ni sada da vas pokori led i snjeg.Lopate u ruke pa u akciju.Korisno je i zdravo
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 22:12
Osječani divan vam je gradBig%20smileClap i suosjećam s vama, nemate podršku i razumijevanje kakvo bi trebali imati od ostatka Hrvatske
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 17:57
Jutros je ovako izgledalo moje naselje kad sam krenula na posao.

U centru je bilo isto veselo.

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 06:29
DraClapga Lana

dobro se ti snalaziš na ovolikom snijegu i ledu.Clap

Lijepo si ti to nama poslikala.Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 06:23
Lana, fascinantne su slike zaleđene Drave..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 21:20
Trenutno je -11, a kažu da će temperatura još više pasti. Za novi zimski  tjedan imam spremnu punu zimsku opremu (bunda, bucke, kapa), što se mene tiče sve je još dobro dok nije poledica, e na to se nikad pa ni onda neću naviknuti.
Lantana u pravu si, kad zapuše bura pa čak i ako je 0 stupnjeva teže je podnositi hladnoću nego kad je veći minus ali bez vjetra. Meni je ipak milije ljeto nego zima.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 20:57
Bravo Lana, ma neće tebi ništa snijeg i -10 kad si se ti navikla na našu buru.
Krasne slike Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.