Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Argentina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Argentina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 47>
Korisnik
Poruka
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 23:37
Kruh izgleda fenomenalno ! Njam njam ! Kad je MM vidio spek rekao je da je gladan i otisao u spajzu ! Hvala za recepte !

Jesi stvarno mislio Bad Homburg u juznoj Njemackoj ili Hamburg skoro na samom sjeveru ?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 01:24
Dr.žislave,
sretan imendan,
i sve pohvale za jela koja si pripremio Clap, a domaćini slasno pojeli.
Prvi put vidim onaj žuto-zeleni oleander.
Pozdrav svima u dalekoj Argentini, a tebi veliko hvala na trudu.

Dobrodošli novi forumaši ksena,

Betty3.
bienvenida al foro. Bonitas fotos de los haces.
Quédate con nosotros un largo.
Muchos saludos de frío y nieve Croatia.

Velika smile78svima uz jednu sličicu iz Voza.

Na vrh
lijerka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lijerka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 14:01
bas je lijepo poz lijerka
Na vrh
Alic-Tadic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 15
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alic-Tadic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 15:40
Dragi nas dr.Zislav !
 Eto opet u Bs As s vrucinom i kisom .Dalje te pratimo s putovanjem ,zelimo i mi sretan ti imendan !!.
Cudno u kuci ,samo nas je 6 preko tijedna a sami smo subotom i nedeljom .
Cestitamo kuharu koji je i kod nas dokazo svoje vrline ...
Hvala na pozdravima i dobrim zeljama !
Nadamo se oporavljenju Nade i Vesne .
Veliki zagrljaj svima u Hrvatskoj,Bosni  i Buenos Aires-u

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1117
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 13:01
MiroK

Što se tiče tvoga upta koji je ovo cvijet mislim da je bolje na ovoj temi dati odgovor i dodati još pokoju sliku. Nekako mi je više vezano uz temu Argentina.

Dakle radi se o drvetu Palo Boracho ili doslovno prevedeno Pijano Drvo iz roda Chorisia.

Ovo drvo sam već stavljao na ovu temu, ali sa slikama ploda (vidi pod Lujan). Upravo sada cvjeta i pun je Buenos Aires roza “pijanaca”.

Osim cvjetova u roza boji, pojavljuje se inačica s bijelim cvjetovima.

Inače, mislim da ćemo se morati prestati viđati na ovaj način. Posumnjali su u nas, a neki su i malo ljubomorni.

Što se tiče korištenja slika, slobodno ih koristi, samo su ove u maloj rezoluciji. Ako ti treba u većoj rezoluciji mogu ti originale poslati mailom.

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 13:23
Koristim prigodu zahvaliti svima koji su mi čestitali imendan.
HVALA!

Inače meni je imendan 25. travanja (isto kad i rođendan) jer mi je kršteno ime Marko, ali nikada ne bježim od razloga za slavlje, pa tako i ovaj dan, za koji u kalendaru stoji da je posvećen Držislavu, rado slavim. Uostalom već me odavno bije glas da rođendan slavim više puta godišnje.

Pozdravljam nove forumaše Ljerku i Ksenu i njezinog Ivu.

Ksena nisam shvatio da li ste zatrpani snijegom ili poslom.
Ivo, drago mi je da ti se dopala moja reportaža. Bit će toga još, a tek kada počnemo pričati o onim stvarima koje je zabranjeno stavljati na forum....

Guta Fee
riječ je o Bad Homburgu pokraj Frankfurta.

Lantana
jedina si ti pokušala pogoditi o kojoj je biljci riječ. Ne znam da li ostali neće pogađati jer je pitanje prelagano ili preteško. Čini mi se da je ipak zbog nagrade. U svakom slučaju već je dosta vremena prošlo pa ću dati odgovor, a ti za nagradu (što nisi pogodila) ne moraš slušati kako pjeva glazbena urednica.

Riječ je o jednoj anemoni Anemone multifida

Koja izgleda otprilike ovako kad procvjeta.
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 18:00
Predivno drvo sa lijepim cvjetovima i interesantnim deblom i krošnjom - pijanac.

Vidim da je zagonetka odgonetnuta. Nema šta, pravi si znalac.

I dalje uživam na tvojem putovanju.
Puno pozdrava svima. smile79

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 18:33
Divno obrađuješ svoju temu, uživam čitajući i gledajući, a jela i recepti - mogu samo zamisliti kako su ukusni
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 20:10
Zahvaljujuci izvrsnom putopiscu, fotografu i ja sam proputovala jednom dalekom, krasnom zemljom. Lijepi gradovi, mjesta, krasna arhitektura i priroda, a i bogata flora. Predivni vrtovi i da dalje ne nabrajam - uzitak gledati. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 20:56
[QUOTE=dr.žislav]
Guta Fee

Poruka u PP !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 21:10
Originalno poslano od člana Gute Fee Gute Fee napisao:

[QUOTE=dr.žislav]
Guta Fee

Poruka u PP !

Poruka mi je otisla u vjetar ! Imam moj njemacki laptop sa sobom a on ne pozna "kvacice" a nemam njegovu knjigicu sa sobom da vidim gdje se nalaze posebni znakovi ! Molim te posalji TI meni bilo kakvu kratku porukicu kako bi ti mogla odgovoriti ! Ista stvar mi se dogadja i sa "Tikvic" "

Lijep pozdrav
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 07:37
Šetnja sa tobom je ugodna i lijepa,a vani orkanska bura.
Hvala ti na ugodnom druženju!Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 11:24
Redovno sam u Argentini ali se ne javim, zato sada veliki pozdrav Držislavu a mislim da bi na ovakvim reportažama mogao pozavidjeti i Đelo Hadžiselimović

Bravo, Bravo smile113  smile120
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 16:57

Dosta mi je bure i ovih "debelih" minusa koji vladaju u našim krajevima, eto u toplijim.

Od kada sam zadnji put išta komentirala u ovoj temi, vidim da se tu svašta kuha(lo)....Wink

U temi Kava u Rijeci stavio si jednu Mirinu sliku. Mislim da sam već par sličnih stavila u tu istu temu još ljetos, kad smo bili kod nje. No, tada forumaši nisu znali tko je mene i nju slikao jer te tada još nisu poznavali.

Mogu se osvrnuti i na tekst od Gute Fee, koja se nada da ćemo se možda još družiti u Liču. Pola minute je, forumaše koji su bili kod mene 05.08., "dijelilo" od upoznavanja sa Držislavom. Kad su izašli iz etnografske i krenuli prema mojoj kući, Dr je upravo dolazio u zbirku. Sjećam se da sam mu čak spomenula da su to "cvjećari". Kada sam angažirala predsjednika udruge da nas vodi kroz zbirku i svirača da nas zabavi, namjeravala sam Dr angažirati da nas dođe i "profesionalno"  slikati, no imao je goste pa nije mogao doći.

Držislav, ajde još tih par dana što si u Argentini iskoristi za obilazak i slikanje, imat ćeš vremena stavljati slike kad budeš u Hrvatskoj.

Pozdrav tebi i tvojoj obitelji!

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 17:53
cijela ova priča i prezentacija ove nama daleke zemlje je predivna

a ovaj cvijetić je jedan od ljepših  što sam u zadnje vrijeme vidio

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 23:49
Sve , bas sve bez iznimke je predivno ! Dozivljaji o kojima mi mozemo samo sanjati ........
Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 13:24
Sretno stigao u Brazil.
Udobno sam se smjestio, samo internet ne funkcionira baš dobro. Uživam u prirodnim, povijesnim, kulturnim i ostalim ljepotama. Uskoro ću vam pričati o doživljajima iz Rio de Janeira i podijeliti s vama fotke.

Ovo je hotel u kojem sam odsjeo. Moja soba je ova s balkonom.

Smješten sam usred kišnih šuma, a kako je ovdje tropska klima dobro dođe osvježenje u bazenu.

Odoh sada na karneval, a opširnije ću se javiti kada dođem u Europu.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 15:42

S obzirom da me ovaj hotel podsjetio na tvoju kuću predlažem ti da počneš razmišljati o gradnji bazena u Liču.
Baš ti je super, uživaj!

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 00:01
Krasno! Dobro nam došao i uživaj u toj ljepoti! Mi te pratimo..Smile
Rijeka

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 10:09
dr.žislave,
Uživaj u Riu na karnevalu, kao što ćemo i mi danas u Ri (samo se nadam da neće kod nas padat kiša).
Hotel smile227
Uživaj u ljepotama.
Hvala ti.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.