Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 133> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ovako je počelo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet?
Pa vi zbilja ne morate nikud na skijanje! ![]() Mogu zamisliti kako Lave uživa!
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Pitam se imali li kraja padanju i minusima,pozdrav i čuvajte se
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad mala Lave sigurno uživa
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e cure
moje bok,opet smo danas lopatali...a kaj baka kod vas nema snjega nerem vjerovat
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() kao što vidite Lave ima sanjkalište u vrtu a uredno se valjala i po našoj poznatoj Slanici al ne po pijesku :)
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e sad jedno pitanjce,snjeg se danas malo otopio i vidla sam da je puno biljaka se smrzlo naravno izgleda svi ostići,verbene,terešpanje ali najgore mi je muka jer moja največa cikasica po listovima se opalila od snjega jel frka za biljku ili su to se smrzli samo listovi?
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jel imate dosta rukavica za susjedstvo
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
a sad ovo je nešto što sam vidla jesenas u jednom dvorištu neznam šta je ali svakako izgleda na slak drugačije je lišće i oblik cvijeta ali sijemenke su iste kao kod slaka
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Sada ima Lave pravu zanimaciju, pa još svoju vlastitu skakaonicu i to još u svom dvorištu !!!!! A ovu sličicu sa Slanice ima da povečate, da ljetni turisti vide da mogu kod tebe i zimi, na skijanje!!
![]() Nadam se da ti biljčice neće stradati!!! Baš bi bilo šteta!!! Preslatki slakić , skroz je neobičan, listići nepoznati ali zato cvijetić poznati ali neobične boje!!! ![]() Ako izuzmemo lopatanje (ali i to ti dobro dođe za razgibavanje) nadam se da se i ti povaljaš malo s Lave po snijegu!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijep se uživale u snijegu!
![]() Ja mislim da će se velik dio biljki oporaviti, jer nije smrzla zemlja. Kad okopni održi samo umistene djelove. Cikas je izdržljiva, mislim da su samo listovi ofureni. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nosila sam sad laptop da pokažem polovici uvalu kraj koje smo bili prošlo ljeto pa nije mogao vjerovati koliko snijega je palo
![]() nego glede slaka, koliko sam ja uspjela pronaći to je ipomea sloteri...evo linkića http://biovrt.com/2010/11/15/ipomea-sloteri-crveni-ukrasni-slak/ skupi koju sjemenkicu ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e ovakva je situacija šta sam uspijela vidjet,
u nepovrat je otišao calistemon dakle sve grančice od največe do najmanje su se doslovno rasprsnule i dupkom su pune leda (inače je on u zavjetrini),jedna felicija se ipak zeleni ispod jednog dijela koji je uspio ostati pokriven,ostići su mislim total caput interesantno da je nepromijenjena na listovima ona čudna crvena salvija,sve lantane su užasno smeđe(neke su imale i cvijeteke kad sam došla ),mirišljava pelargonija je definitivno otišla kompletna iznad zemlje ali se ipak nadam s obzirom da joj je korijen velik da je preživjela,letni jorgovan se dži ok,mladi ružmarini su sumnjivi,plumbago je jako zamotan pa nisma uspijela vidjet kako je,ksalisi su sparušeni a oni puzavci rogiči su kod mene u vrtu smrznuti ali hvala Bogu vidim da na obali ispod parkinga su izgleda ok,
škicnula sam i situaciju na balkonu gdije je cvijeće u zimskom kutu...ma čista koma su terešpanje,a za plakat je i ostalo cvijeće...dakle jedino što je meni nevjerovatno se super drži i ne pokazuje neke znakove smrzavanja je polygala mirtifolia to me zaista iznenađuje jer znam da moji neki susjedi su ostali bez nje i kad je bila puno blaža zima..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e da ovaj slak ima manje cvijeteke od uobičajenog našeg slaka,uspijela sam čak tri sijemenke nač izgleda da je to neko uredno obiro..
a da sad se spremamo za maškare.Lavandin vrtić če biti lokomotiva(teta) i vagončići (klinci)s tim da svako svoj vagončić napravi po svojoj volji..moja Lave je izabrala biti u stilu H.Pottera haha prava mala vještica...puno smo već toga napravile još imamo par sitnica i to je to
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nisam htjela gledat snijeg ,radije sam se vratila malo unatrag i uzivala u ovoj ljepoti..ovo je stvaarno slika za divljenje |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ajmeee imaš pravo i ja volim zelenilo i toplinuuuuuu
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Draga moja vidim i tebi je ova zima unistila svasta.. Tko bi rekao da ce i kod nas biti tako jaka zima,ha ? Tvoe stete su jos male,ja sam ostala izgleda bez cijelog kucnog bilja, vani u vrtu isto...Bas sam neki dan govorila dragom da sa sa cvijecem opet na nuli
![]() Nego kad su maskarice da vas dodem vidjeti ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
uživa se i kod vas na snijegu
![]() a ono s crvenim cvjetovima i je jedna vrsta slaka http://biovrt.com/2010/11/15/ipomea-sloteri-crveni-ukrasni-slak/ |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |