Orhideje - generalna tema |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 33> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preeeeeeekrasne su vase orhideje ali da samo znate kako sam ja sretna da se moj bolesnik oporavlja , izgleda da ce ozdraviti zahvaljujuci vasim savjetima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Anastazija
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Od 7 prekrasnih samo je 1 gingavi a oni drugi ..... ![]() ali orhideju sam spasila , hvala vam svima posebno Moon ! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Anastazija,prekrasne su
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
hvala...
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
u poljoapotekama ili preko cedar-agro oni imaju web shop
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
predivne su ti pogotovo ova točkasta
![]() hehe ja ću vjerovatno se ponovit danas malo...ako mi se mala probudi na vrijeme ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bebi, hvala ![]() Svaki dan me razveseli neki novi cvjetić na mojim dejicama ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jel zna netko dal postoji i manje pakiranje ili je ovo za 50 kuna najmanje ? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() sad kad adeniumi pošandrcaju |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hahahaha jesi ih pošpricala :D i emilly kaže da je :D budemo vidili :) ja mislim da nemože škodit
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Za nekoliko dana ćeš dobiti povratnu informaciju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hehehe ali mislim da to može i za ostalo bilje baš ću ga pitati može li se i adeniume s njim :D jer je to i za povrće i sve u biti dobro
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
----------------------------------------
Odlično
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
uf onda jedva čekam da mi dođe da mi se oporavi ova koju je pauk napao a i ove koje sam presadila da malo dobiju ma sve ću pošpricat u biti hehe
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |