Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 108>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 15:58
Hvala Ksan, hvala Free.
Da Black Baccara je stvarno te boje. Kažu da je najtamnija crvena ruža ikada uzgojena. Bila mi je životna želja imati je u svom vrtu i prevrnila sam sve vrtlarije dok je nisam našla. Sada je pokušavam razmnožiti, ali se do sada nije pokazala baš najzahvalnija u tom pogledu. Vidjet ćemo na proljeće da li sam uspjela. Primila mi se prošle godine jedna mladica, ali je ostala baš mala i nije prošle godine još dala cvijet.I ove godine sam imala pokušaj. Valjda će uspjeti preživjeti uz ovu strašnu hladnoću. Htjela bih biti okružena Black Baccarama. Cvijet joj je nevjerovatan. Jako dugo ostaje pup, veoma je čvrst cvijet i nijedan je vjetar ne može razbarušiti i rasčupati koliko je čvrst. Pogledaj još ne drugim stranicama, ima još njenih slikica i to još ljepših. Po tri tjedna se drži cvijet na njoj.
Šeboj se sam rasijava. Dobila sam ga od kume (hvala mojoj Dijani) i od onda on raste divlje svugdje gdje želi, a ja nemam srca da ga maknem kada izraste negdje gdje ne bi trebao.
Aleju hostica sam prošle godine malo razrijedila jer ih MM i kčerkica nazivaju "kupusom" i ne vole ih.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 17:27
E draga moja sad ću ja k tebi po šeboj. Kako je susjed onim famoznim zidom prepolovio dvoriše dio cvijeća je moralo otiči u povijest ,pa tako i šeboji.  Mužu nedaj blizu hostama baš su ti super! 
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 17:52
Znači na proljeće, čim budu vidljivi šeboji, ćemo "nešto" organizirati i usput dijeliti šeboje.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 19:04
E pa mi smo se uspjeli probiti do naše vikendice. Pa da vam malo dočaram kako trenutno izgleda.

Puteljak koji smo prtili da bi došli do nje

Kućica u bijelom

Ovo nije snjegović već moj jadni mali borić u nanosu snijega

Ovako otprilike izgledaju sve moje lavande i ružmarini

Dokle god vidiš je bijelo, bijelo i još jednom bijelo

Najbitniji puteljak, onaj do roštilja, smo prokopali

Ovdje inaće sjedimo dok roštiljamo...kad li će se to otopiti

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 19:39
Sve je lijepo bijelo smile167
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 22:05
ja sam opet šetkala ,tiho ovim progaženim stazama,i otišla dalje da se divim prekrasnim ružamasmile78
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 09:40
Da, lijepo je gledati snijeg na slikama....ali ipak je ljepše cvijeće
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 12:31
Draga Sanja 123,
Opet sam navratila i uživala u proljetnoj varijanti,jer je preljepa,tvoje cvijeće,ima preljepu boju,čak i miriše!Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 12:35
Svi se izgleda slažemo da je krajnje vrijeme da nam stigne proljeće i s njim vrtlarenje i cvijeće.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 15:04
Sad snijeg u cisternu i imat ćeš vode cijelo ljeto
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 15:49
otopit će se on sam na krovu....valjda....a ovaj na placu neka dobro dubinski natopi voćke i cvijeće
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 16:07
Hvala Sanja na odgovoru!!!!  Pratit ću je cijele godine kod tebe u temi, a možda se  koja reznica uspije zapelcati!!!   Joj, kaj je krasna, imaš li psa??? I je li privezan noću???Wink 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 16:13
Black Baccaru sam kupila u vrtlariji Horvat iz Zagreba. Oni su mi je poslali poštom u Osijek. Ranije sam već negdje navela njihove podatke. Sama ruža je...mislim.... bila 50 kn, i još dodatno poštarina nekih 30 kn. Isplati se dati te novce jer je jednostavno prekrasna.
Imam psa, malog zapadnoškotskog terijera. On je uvijek tamo gdje smo mi, dakle kada smo vani i on je s nama, kada smo u kući i on spava u svom kutiću unutra na toplom. Ne voli biti sam koliko god uživao vani.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 16:32
Evo u nedostatku cvijetnih slika pokazat ću vam kako moj Gizmo uživa u našoj vikendici. On je prava dobrica. Ne kopa ruke (osim kada nama treba pomoći), ne uništava cvijeće, ne hoda kroz cvijetnjake, pokušava uloviti sve što on smatra štetočinama (vjeverice, ptičice....) i nikada ih ne ulovi. I uvijek miriši na lavandu i ružmarin jer mu tu bježe poljski miševi, pa mu samo vidimo repić kako viri.

Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 17:59
Bas je slatki pesek ,a ona slikica od ruzmarina ,morala sam odmasvog malo dotaknut da mi zamirisi
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 19:20
Taman sam htjela napisati da mi nešta fali u vrtu kad evo i njega.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 20:20
Ovaj vikend ga nismo vodili jer je snijeg predubok za njega. Nismo palili grijanje, pa bi se onako mokar smrzavao.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 21:22
Vidim da ste se ipak uspjeli probiti do svoje vikendice, sad ti je srceko na mjestu. Taj osjecaj mi je poznat. Dok sam jos radila, makar i sjekire padale, morala sam otici malo u vikendicu, na zrak, u sumu, mir i tisinu.
Ova oblekica je Gizmu jos iz rata ? (Ako dobro vidim, cini mi se ko maskirna).
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 21:30
Srce je na svom mjestu, provjerili smo da li je sve u redu i odmaknuli snijeg od kuće da ne bude neugodnih iznenađenja kada se počne topiti.
Gizmovo odijelce je maskirno, ali nije ratno. Piše na njemu FBI i naručili smo mu iz Kine. Toplo je, štiti od prljavštine i vlage i jednostavno je neodoljiv u njemu.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 22:56
Prosetala sam i vidjela prekrasne ruze ali ovaj mali bijeli ljepotan me je osvojio !    smile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.