Moj raj na zemlji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 108> |
Korisnik | |
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno...jesu ti ovi tamno ljubicasti tulipani manji od ostalih?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Evo malo boja u ovom zimskom sivilu....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Hvala. Samo vi dođite kod mene i šetajte u mom raju. Malo će vam olakšati ove tmurne zimske dane. Ja isto volim prošetati kod drugih i proviriti u svaki kutak da se nauživam cvijeća i da nađem pokoju dobru ideju, a na ovom forumu ih zasigurno ne manjka.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I ja sam ponovo prošetala tvojim vrtom i opet ostala zadivljena raskošnim cvijećem i izuzetno urednim voćnjakom.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Sanja 123,
Opet sam bila kod tebe,nauživala se ruža,lavande,runolista,a vaš Gizmo je višnjica na šlagu
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala Kamenjar.Vjerujem da je Gizmo jedan od rijetkih pasa sa tim posebnim mirisom na lavandu i ružmarin. On je sam sebi stvorio svoju mješavinu parfema.
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mislila sam svasta nesto napisat za vrt ,al kad sam vidila malog ljepotana koji mirise na lavandu i ruzmarin sve sam zaboravila i samo njega gledala..ma sjatkica mala ..evo tebi i njemu pa podijelite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kada bolje razmislim...možda si u pravu.Jedino što tamo čujem je cvrkut ptica. U rano jutro gledam fazane, vjeverice, a ponekada i srnu. Pravi odmor za dušu i tijelo. U Osijeku to nikada ne bih imala.
|
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Svaka čast Sanja! Možda je i dobro da ta kuća nije u Osijeku. Ovako pobjegneš od grada, vreve i gužve, budilice.... i uživaš u svom carstvu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pozdrav, dobrodošla u moj vrt. Kada smo kupili vikendicu bila je u potpunosti devastirana od rata. Na placu su bile samo poluizdivljale voćke i korov visine dva metra. Nismo vidjeli gdje je beton na podu,a čak se nije vidio ni poljski WC koliko je visoko korov bio. Voćke smo uspjeli spasiti i sada daju stvarno krasan urod. Cvijeće, boriće i grmove smo sve sami sadili. Vode imamo samo u manjoj cisterni tako da neko veliko zalijevanje ne dolazi u obzir, pa moram dosta paziti što sadim i što može izdržati bez vode i jaaake zime u tom području. Ove godine je bilo i blizu -30 stupnjeva. Zbog toga slabo sijem sjemenje cvijeća jer mi jednostavno ne uspijeva izniknuti. Dosta se naradimo kako bi sve izgledalo ovako, ali to radimo sa ljubavlju i zadovoljstvo je neizmjerno sa svakim novim cvijetom i biljkom koja procvjeta. Na žalost MM radi subotom tako da možemo ići tek subotom popodne u vikendicu, spavamo i provedemo nedjelju tamo. Eventualno kada ima neki slobodni dan ili kraći godišnji. Još uvijek radimo i na vikendici, pa nam to oduzima mnogo vremena i, naravno, novaca. Zbog toga u mom vrtu prevladavaju trajnice, cvijeće koje se samo rasijava i koje ne traži previše njege. Kada bih svoju kućicu mogla preseliti u Osijek, da mogu vrtlariti svaki dan po malo i zalijevati mislim da bi uspjela i mnogo više. Ovako smo ipak pomalo ograničeni, ali sretni i zadvoljni onim što smo postigli.
|
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pregledala sam sve stranice. Za svaku je pohvalu sve što ste uspjeli napraviti u proteklih osam godina (dobro sam razumjela, zar ne?). Pitam se i divim kako je sve bujno i zdravo u tvom vrtu, a njegu dobiva jednom tjedno. Spavaš li ti tamo uopće jer sve je tako uredno.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bijeli ljepotan je poseban cvijetić i ukras u našem vrtu,kao i maza cijele obitelji.
|
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prosetala sam i vidjela prekrasne ruze ali ovaj mali bijeli ljepotan me je osvojio !
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Srce je na svom mjestu, provjerili smo da li je sve u redu i odmaknuli snijeg od kuće da ne bude neugodnih iznenađenja kada se počne topiti.
Gizmovo odijelce je maskirno, ali nije ratno. Piše na njemu FBI i naručili smo mu iz Kine. Toplo je, štiti od prljavštine i vlage i jednostavno je neodoljiv u njemu. |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vidim da ste se ipak uspjeli probiti do svoje vikendice, sad ti je srceko na mjestu. Taj osjecaj mi je poznat. Dok sam jos radila, makar i sjekire padale, morala sam otici malo u vikendicu, na zrak, u sumu, mir i tisinu.
Ova oblekica je Gizmu jos iz rata ? (Ako dobro vidim, cini mi se ko maskirna).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovaj vikend ga nismo vodili jer je snijeg predubok za njega. Nismo palili grijanje, pa bi se onako mokar smrzavao.
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Taman sam htjela napisati da mi nešta fali u vrtu kad evo i njega.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Bas je slatki pesek ,a ona slikica od ruzmarina ,morala sam odmasvog malo dotaknut da mi zamirisi
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo u nedostatku cvijetnih slika pokazat ću vam kako moj Gizmo uživa u našoj vikendici. On je prava dobrica. Ne kopa ruke (osim kada nama treba pomoći), ne uništava cvijeće, ne hoda kroz cvijetnjake, pokušava uloviti sve što on smatra štetočinama (vjeverice, ptičice....) i nikada ih ne ulovi. I uvijek miriši na lavandu i ružmarin jer mu tu bježe poljski miševi, pa mu samo vidimo repić kako viri.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Black Baccaru sam kupila u vrtlariji Horvat iz Zagreba. Oni su mi je poslali poštom u Osijek. Ranije sam već negdje navela njihove podatke. Sama ruža je...mislim.... bila 50 kn, i još dodatno poštarina nekih 30 kn. Isplati se dati te novce jer je jednostavno prekrasna.
Imam psa, malog zapadnoškotskog terijera. On je uvijek tamo gdje smo mi, dakle kada smo vani i on je s nama, kada smo u kući i on spava u svom kutiću unutra na toplom. Ne voli biti sam koliko god uživao vani. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 108> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |