Rijeka |
Odgovori | Stranica <1 55565758> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super! Pa ti si ženo uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme! Hvala za slike
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo kuda Triša svuda!
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Doista je nemoguće dočarati raskoš maškara, mnoštvo ideja... koje se danas moglo vidjeti na 29. Riječkom karnevalu, pa ću i ja (kao i Triša) samo sa manjim brojem slika dati doprinos ovoj temi. Meštar Toni i Kraljica karnevala Gradonačelnik |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ovoj grupi Crvenkapica je i moja kćerka |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rečeno mi je da više nemam grijeha.. A ni ovi ih sigurno nemaju.... |
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma je l' koja snimila konobare i konobarice.Bili su sedmi i bilo ih je 180!
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nisam bila na ovoj temi pa sam jako dugo listala...
Bravo BAKA za Riječke fontane i Buru....
TRIŠA i NATALY prave ste reporterke sa Riječkog karnevala. Ja sam gledala na tv, ali sasvim je drugačiji doživljaj gledati u živo nego na tv....Predugo to traje pa mi se zadnjih godina ne da ići...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka, ponovo sam pregledavala slike, no nisam pronašla konobare i konobarice. Pogledaj još i na Face-u (jer sam tamo stavila više slika), no mislim da ih nemam. |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikice su stvarno docarale pravi karneval !
Za ove samba-plesacice su na TV rekli da su dosle iz Novog Sada ?! |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na prekrasnim fotografijama!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
RIJEKA
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly pogledala sam sve na fb i onaj zaglavljeni kamion!
Ma te konobarice i konobari su učenici Prve sušačke gimnazije, njih 180. Dakle prilično uočljiva grupa, ali sedma po redu.... Odmah na početku, dok se,očito, fotići još nisu ni zagrijali.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam pregledala sve svoje fotke, ali očito sam njih preskočila, jer sam počela negdje od 12. grupe, žao mi je...
|
|
RIJEKA
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka, slikala sam na samom početku (primjećuješ da su na fotkama Obi i Toni, a oni su uvijek prvi u povorci). Jedan dio sam preskočila jer je dio Korza bio ograđen pa sam morala malo zaobilaziti. Vjerojatno su tada bili konobari. Vidjela sam na stranicama indexa neke konobare, pa pogledaj, možda ih tamo pronađeš. http://www.index.hr/xmag/clanak/hrvatska-pod-maskama-rijecki-karneval-i-ove-godine-okupio-sjajne-maskirane-skupine/600019.aspx |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pretekla me Nataly, baš sam našla te konobare.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema ih na ovom gore linku. Našla sam ja na stranici Karnevala.Ima snimka cijele povorke.... satima.
Ovi su bili u crno bijelim uniformama, gotovo odmah na početku,nosili tace s pićem.
|
|
Odgovori | Stranica <1 55565758> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |