dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 119> |
Korisnik | |
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mene opet malo u posjetu. Ja sam danas isto obilazila naše trgovine sa biljkama i baš se razočarala. Ponuda još i nije nekakva, ali budući da ni kod nas još nije okopnio snijeg, ne žurim se sa kupovinom.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i kod nas je otoplilo ali ne toliko,
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
I kod mene je iblo dosta snijega i jako niske temperature, na sreću je zatoplilo, danas prekrasan sunčan dan i 12 C. Nadam se da je kod tebe situacija bolja i da opet imaš vode. Vjerujujem da s nestrpljenjem već svi čekamo tople dane i proljeće.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hvala Jagoda,ali ja mu ne vidim kraj,i jutros je osvanuo novi,voda još uvijek zaleđena,no sada barem put je prohodan pa siđem do stana,prenočimo,okupamo se i vidimo malo civilizacije poslije totalne blokade od 10 dana,samo da sunce progrije biće bolje,danas sam ponovo gore i malo je bolje,manje snijega i leda, biljkica dosta smrzlo,a vani još sve pod debelim snijegom
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Malo sam svratila da upitam kako ste ...Nadam se da ste dobro ali se i dalje borite sa snježnim nevoljama...Snijega ima i ponovo pada ..Čula sam se sa Harisom i rekao mi je da snježna idila traje i dalje...Nadajmo se da je tome brzo kraj i da će proljeće uskoro stići i u tvoje dvorište..
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo me malo svratih da vidim šta ima nova kod tebe samo da se javim da znaš da sam još živa
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
A zamisli da nikad nema snijega ni zime. Umrle bi od posla
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
ma slabo,evo čitavo popodne pada novi snijeg,ma ja mu ne vidim kraja,užas,hvala gioia na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jel se otopio snjeg?
![]() |
|
![]() |
|
anabistrice u pravu si,ali valjda je to prirodno,ali i mi sve manje snage imamo,najbitnije je da nam ovo odgovara i da volimo sve to
misty-da ja te očekujem u maju,pa možda sretnemo i tu prijateljicu i zajedno se divimo, pogledu Pozdrav za vas i ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sarajka draga, djeca su sad u svom filmu, nikad ih ne interesira što i kad bi roditelji htjeli. I mi smo bili takvi, nije nam se išlo u vikendicu jer je uvijek tata organizirao neke poslove po vinogradu ili okućnici, a mi bi rado ljenčarili. A da nas sada vidiš - kopamo, plijevimo, kosimo, pilimo, režemo, sijemo sadimo ... od jutra do sutra (sreća da snijeg padne, inače bi se ubili). Sve to samo zato jer ne moramo, nego smo sami odlučili zasukati rukave. Vidjet ćeš, tako će i tvoji jednog dana, samo treba strpljenja i sve dođe na svoje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Drago mi je da Vas je podsjetila na mamu,e i mi pokušavamo održat koješta od starih vremena,no koliko uspijevamo ne znam,a djecu to baš i ne interesuje,pozdrav veliki iz Sarajeva
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sarajka moja draga , vratila sam se jos jednom u natrag skroz tamo do 60.tih stranica i vidim da ti jos puno toga nisam rekla :
Najljepsi cvijetici kao i cvijet su tvoji unucici i kcerka , najveci dragulj tvoj suprug , prekrasna oaza mira i ljubavi tvoj vrt ! O ruzama da ni ne govorim koliko su lijepe a starine : p r e d i v n o ! Svaka stvar sama za sebe donosi svoju pricu ! Nadam se od sveg srca da cu imati prilike to vidjeti i u zivo ! ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sarajka draga , kako si me podsjetila ! Skoro istu sliku kao i ova tvoja imam i ja , jedina je razlika da je na njoj moja mama ! Od kad je 1993 umrla od onda vise nismo pekli rakiju ! |
|
![]() |
|
Ma Trišice ti znaš da si mi najdraži gost,naranđasta sobica čeka tebe,a baklava i kafica je uvijek spremna,naravno i Branka čekam pa mora MM imat društvo,a sve ostale goste ću rado ugostit,mi smo iste ,volimo ljude i radujemo im se
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga, evo me svratila i ja. Volim tvoj vrt kad je zelen, volim tvoj džem od šljiva, pekmez od raznog voća, ajvar, sve me to podsjeća na boravak kod tebe.
Prekrasne si sličice stavila, dio starina u kojima Branko uživa, a ja ipak više volim tvoj okoliš i tvoju prekrasnu kuću, a najviše ono mjesto gdje smo ujutro ćaskali i pili kavicu s prekrasnim pogledom na dolinu.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala Free ko ne mogne u maju može kad može ,moja su vrata uvijek otvorena za dobre ljude
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Sarajka, ti imaš srce veliko kao Sarajevo!!!! A dušu tako toplu, da se cijelo Sarajevo grije na nju!!! Grije čak do mene!!! I u meni sve više raste želja, da se u maju probudim kod tebe!! Ali kak je Mira rekla: Nije bitno kome je određeno ... već kome je suđeno!!! Pa ćemo da vidimo kome je suđeno!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |