Decoupage by maris40 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 20> |
Korisnik | |
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imate kakve želje, tražite neke motive...samo recite ....imam raznoraznih....znate bolujem od hrčkomanije
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Pronaći ćemo mi već nešto i za tebe, a kako veli Maris imamo i mi domeka nekih pa ćemo ti izabrati!
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Zlatne ste...puno,puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Nema na čemu Kerber,ali gdje si ti ovih dana,sigurno nešto lijepo radiš pa češ nas iznenaditi.
![]() |
|
![]() |
|
Pogodila si
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Znam ,hvala draga.
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
divno.čim vidim cvijeće sva se raznježim.usput želim i da ti zaželim sve najljepše za rođendan iako ovo nije rođendanska tema.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Magnolija,Kerber,hvala vam od
![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
auuuuuu, teglice su mrak.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Teglice su ti mrak, probaj ih polakirati auto lakom.jer ovaj naš lak kiksne i nisu više lijepe.
Ne javljam se jer mi šteka obavijest. |
|
![]() |
|
Morema,Tatjana
![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Hmmmm....Maris....u kojoj fazi si sa komodom???
|
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Jedva čekam....znam da bude super!
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
I ja došla vidjeti komodu.....znači još malo da se strpim.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Još malo.
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga Maris - nisam imala svoj komp do danas pa sam propustila tvoj rođendan, ali nadam se da za dobre želje nikada nije kasno....zato - sve najljepše ti želim i šaljem ti jednu veliku pusu!
Teglice su ti jako dobro ispale
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Jani na lijepim željama,i ja tebi šaljem veliku
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |