Osijek u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jutros sam malo prošetala kroz naša dva parka, meni osobno najdraža iako ih ima još. Jutro je bilo poluoblačno ali toplo. Uživala sam u šetnji, a nadam se da ćete i vi.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stvarno nema novih slika...Seflera je spomenula fis paprikas,prvi put sam ga jela u Apatinu i bilo mi je strasno ljuto,ali sad sam se navikla i obozavam ga,naravno cesto i spremam.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lana 2 zabušava, gdje su slikice Osijeka, ajmo Lana čekamo nešto novih slikica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Nisam baš u toku, ali potrudit ću se...
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ajd, ak buš imal prilike saznati, najavi neko natjecanje! Morti se tam skupimo!
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Za fiš pravac u Baranju! Bilje je idealno, jer je blizu Osijeka, a u Baranji si... |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Osijek je tako ljepi grad. Jel još uvijek mučite muku sa komarcima!?
Gledala sam lani neki dokumentarac u kojem se ljudi prepuštaju komarcima radi statistike koliko uboda u minuti- ili tak nekaj! I to u Osijeku. Znaš kaj bi htjela doživjeti- natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša! |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
slike su za svaku pohvalu.posebno me se dojmilo ono drvo koje izgleda kao žalosna vrba samo je puno gušče
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Osijek ima baš nekakav poseban štih...
Ne mogu to opisati... Ja ga ne mogu usporediti niti sa jednim gradom. Jedna fontana mi je jako poznata... Još kad se sjetim da sam pored nje prije koji mjesec svakoga dana prolazio do faksa... |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
lana slike su prekrasne.Grad je stvarno uređen vidi se da ga jako volite.Pošalji nove slike, da vidimo nove ideje.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Osijek mi je jedan od ljepših gradova, a ti si to i pokazala svojim slikama.
Daj nam malo slika oko crkve Sv.Leopolda Mandića, to ti nije daleko (vidim da si prošetala i do Drave, pa ti zato spominjem)...
![]() |
|
![]() |
|
hvala, drago mi je da vam se sviđa, već sam rekla morat ću opet prošetati malo, stvarno se ima šta vidjeti, a cvijeća zaista ima svugdje i jako se puno polaže na raslinje, što me posebno veseli, a vjerujem i sve koji uživaju u cvijeću i lijepoj prirodi.
Franjice baš si me nasmijala, dobra si. Kad bi se gledalo po uređenju i izgledu grada onda bi ispalo da nam ide i višenego dobro.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Lana, tvoj grad je predivan,tako mnogo cveca, sve deluje jako uredno i lepo uklopljeno. Predstavila si ga na pravi nacin! Uzivala sam u setnji,naravno zahvaljujuci tvojim slikama.
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Osijek je puuuuno, puno ljepsi nego u mom sjecanju. Vidi se da se puno radi, nevjerojatno je koliko smo ovih dana pratili razne gluposti iz Osijeka (mislim na politiku) i moram priznati da sam u jendom trenutku pomislila kako je ipak zivot stao a kad tamo sve buja, sve cvate, sve se sareni. Pa mozda niste nitit trebali birati vlast kad sami tako divno radite. Bravo |
|
![]() |
|
maya ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Nikad nisam bila u Osijeku i mogu samo da kazem
![]() |
|
Nije isto zivjeti i biti ziv!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
LANA, JEDVA ČEKAM NOVE FOTKE!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Bravo! Nisam nikad bila u Osijeku. Baš je lijep!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |