Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 232425 |
Korisnik | |
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dugo već skupljam hrabrost da se učlanim na ovaj forum.Dijelom zbog nesigurnosti u valjanost svojih radova(bez lažne skromnosti) a dijelom i zbog informatičke polupismenosti.Sad sam angažirala podmladak da mi pomogne.Vjerujte mi ,ona govori na čistom hrvatskom sa dalmatinskim akcentom a meni zvuči kao svahili.
Uglavnom,moji prvi pokušaji datiraju od prije 2,5 godine.Dosta toga sam ispoklanjala i nisam fotografirala.Veliku zahvalnost dugujem svima vama na ovom forumu, jer je moje znanje bilo obogaćeno vašim nesebičnim savjetima. Ovu tehniku nazivam svojim kreativnim apaurinom jer mi je pomogla da prebrodim neke teške periode u životu,a još k tomu sa svojim uradcima obradujem meni drage ljude. HVALA,TETE SALVETE!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 232425 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |