Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Franjicine kopanjice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Franjicine kopanjice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 51>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 23:32

.......aaaa mozemo rec i da godine stvaraju mudre starce

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 22:05
Franjice - svinjica je preslatka, šminka joj baš paše, pa kad ideš u gradkupi i kupaći da bude u skladu.
Rijeka 53 nam je dočarala tulipane  i Wagnera na svoj način, to njoj ide bez problema - e što možeš kad je netko talentiran.
I samo da znaš "Godine stvaraju starce, a ne mudrace"- pa se ti hvali sa svojim godinama ha-ha.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 20:42

Ma kakva torta, stavila me moja frendica na dijetu.

Ja sam ipak bolja prijateljica pa kako je Sefi zazeljela vidjeti konjeke evo
Moram priznati da niti jedni (ni nosaci niti jahaci)  nisu bili za odbaciti, usl ikani usred grada.
Pusica svima
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 19:23
smile156ja mislila da je ova"gica" torta
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 19:09
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 15:24
Festival_de_tu.pps

A joj budale, ne znam ja to, Rijeka53 pomozi. Kad su moji shvatitili da ja od tulipana necu vidjeti nista, poslali su mi ovu adresu za utjehu, pa je sad saljem vama ali ne znam napraviti samo da kliknete i otvorite. Jos sam mlada (a ne kako veli Trishica, ja sam stara pa ...) i stignem nauciti.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 14:35
smile79 Franjice samo tako dalje
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 14:12
Moram sad otici u grad kupiti si jedan stift, nemam niti jedan tako crveni pa se tipkamo kasnije smile96
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 14:09
Lijep suncan dan, odlazim ranije prema centru, opazam da je novi trgovacki centar, izgradjen na nekoliko nivoa, sa ogromnim brojem trgovackih kuca cudno pust, nema cvijeca, prijateljica mi objasnjava da su ih huligani razvalili, razbacivali zemlju i cvijece i da sad neko vrijeme u tom prostoru osim fontana i vodoskoka nema cvijeca, djeluje otuzno!
Setale po ducanima, ljudi ludio, ovdje nosim - jos uvijek sve broj 46 a ima i broj 56. Osjecam se jako dobro, kako nisam sigurna da cu cvijece moci prenijeti preko grane, kupujem dvije bluze/tunike.
Kao prave dame, sjedamo na rucak, polako papamo (jasno nesto istocnjacko, no domaca pogaca - fenomenalna), desert, jedva cekam da dodjem doma pa da ga svojima napravim,  tijesto kao speculas keksi a unutra mljeveni poprzeni bademi, gornja kora opet spekulas tijesto i za ukras cijeli ljusteni bademi. Prefino onako gorksto. Voznjica biciklom doma. NJM strpljivo nas docekuje kavicom. Za veceru se sprema kuskus.
A pogledajte sto me ceka kao APERITIV
Nisam sigurna da mi je bas otvorilo apetit!
Bas je moja Suncica blesava, pa ja uvijek mogu papati, otvorili vi meni apetit ili ne!
Uglavnom, magnetic francika-pajcika kupljena od moje drage muslimancice ide doma na frizider - mislim da bolje dijete nema. Pa sad ti otvori frizider, ako imas tri ciste.
Valjamo se nas dvije od smijeha a NJM i njezina starija kcer nijemo gledaju. Ocekuju ljutnju, uvrijedjenost, nije im jasno da i dalje francika -pajcika izaziva smijeh.

Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 06:35
Predivno franjice, vidim da uživaš, a čitajući tvoje životopise uživamo i mi.Embarrassed
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 22:17
Stvarno zanimljivo...Nisam znala da je Amsterdam grad s puno bicikala...Super. Eto, sad buš i nabrala kondiciju...
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 21:50
Nadam se da uživaš i da ćeš nas zatrpati fotografijama...već se radujem
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 17:05
smile1865+ za javljanja iz Amsterdama. Pravovremena, aktualna, iscrpna! Bravo!
Dobar provod želim!
Očekujem još puno, puno javljanja i lijepih slikica!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 15:52
Franjice, vidim da se super provodiš i baš mi je drago zbog tebe!
Slike su super i jedva čekam da sutra pročitam šta si radila i gdje si sve bila.Samo pazi se ti tog pedalanja, mogla bi smršaviti???
Smile
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 12:10
Wink Opet malo kasnim sa čitanjem ali nema veze, ti me uvijek razveseliš svojim pisanjem. Super si nam dočarala tu Nizozemsku tako da i ja koja inače mrzim putovati dobijem želju tu malo skoknuti.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 11:07
Draga moja, u naaaasiiiim goooodinnamma  seee nneee raaade gluuuupostismile96  nego se uziva u svakom trenutku.
 Pa kaj ti ne znas da samo balavci rade gluposti, mi iskusni i zreli ljudovi - uzivamo!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 10:35
Franjice, vidi se tko zna što nam treba - samo tako naprijed. Ja kad ujutro uzmognem vremena, najprije svih pozdravim "na kavi", a onda u tvoj dnevnika da vidim što se događa u NL. Uživaj u mislima sam s tobom.
I F. ne radi gluposti - nek holanđani vide kako smo mi "pristojni"smile107
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 09:39
Franjice,trebala si podtemu otvoriti"dnevna javljanja iz predgrađa Amsterdama"
Nemoj sad da sutra u jutro nemam svježih javljanja,dok pijem kavu da ne čitam neke gluposti nego tebeThumbs%20Up
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 09:26
smile56, pa kako se ja ne bi snasla kad sam imala luude orjentire. Brzim pokazivanjem puta kojim moram proci da bi dosla do prijateljicinog radnog mjesta u svojoj sam glavi napravila nekoliko orjentira, zadatak je bio poslikati i poslati vam slicice a na kraju je ispalo - putokazi. Uglavnom, kad izadjem iz njenog naselja - bilo kuda FIFI I CVJETNO DRUSTVO SVUDA

Terasica 2 x4 i novo drustvo spremno za tulum

Sad vec cca 5 km dizem pogled prema ovoj zgradurini

ali ne dam se, pogled luta po kanalu usred grada

Ovo moram dobro odraditi/odpedalirati, popesti se na most, iz lijevo zavoja u punoj brzini i odmah na vrhu mosta poceti kociti jer slijedi opet lijevi zavoj -  atu ne smijem niti za zivu glavu zastati a kamoli stati

Nije mi samo jasno koga da poslusam - domacine ili MPK i MPS. Lijep je suncan dan, bas bi bilo fino sjesti malo na brod, naruciti kavicu i..... A, dobro, mozda drugi put (a kaj znate, mozda mi bas tu pukne guma na biciklu, pa dok cekam da dodju po mene, necim moram skratiti vrijeme)
Vidite da sam samo malkice zastala, samo malkice na vrhu mosta preko kanala, bas nesto - usp, rekli bi Dalmosi "cuje se", nisam sigurna da "mirisi" ali "ima nesto u zraku". Brzo ipak jurim dalje jer imam jos dosta voznje i zavoja pa ako se nasnifam njihovih dimova,  kako cu voziti smile96
Evo me pred Suncicinim uredom, parkiram svoje dvokotacno medjunozno guralo (uslikala sam da znam gdje sam ga ostavila jer je u blizini zeljeznicka stanica i na parkiralistima ima kojih stotinjak automobila a sigurno preko tisucu bicikala.) Grad u kojem sada boravim zove se AL meere, prvobitno (prije 25 godina) je na otok ispred amsterdamske luke bilo predvidjeno iseliti narod na spavanje, ali zilav neki narod pa napravio predivne gradice, a sad ti gradici - spavaonice  postaju rajski vrtovi a i sve vise se osamostaljuju. S Amsterdamom fenomenalna veza - preko duuuuuuuugackog mosta, pa tko voli nek izvoli hoce li vlakom ili autom. Velika vecina dodje do kolodvora biciklom i onda dalje vlakom. Ludilo je promatrati zene u suknjama (poprilicno ih ima i uskih i kratkih), na visokim petama i okrecu pedale da se sve prasi.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 22:30
Fenomenalno!!!! I tekst i slikicesmile141
Uživaj a nas razveseli slikicama povremeno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 51>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.