Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 20:54
lijepo ti sve napredujeClapThumbs%20Up
ovaj sukulent vani prezimljujeTongue..nije mi jasno

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 21:17
Natalija, opuncija sredita, kak bi admin napisal!
mali kaktus, tikvić....tu je proljeće, iza ugla...već ga mirišem...u najgorem slučaju....na mee...hladnije nebre biti nek je bilo prošlih tjedana....
iš zima...iš!!!
Free, da, vidimo se na kavici...kak stvari stoje...dobila slobodno!
A linija? Ma daj, skitam se tri put na dan, po kući ludujem s njim, jedem manje više samo za ručak...al kile i trbušek nikak da splasnu...
Nekad sam pojela pol kruha s najmanjom paštetom, i imala 53kg, a sad skoro ni šnitu na dan i drže se 66kg!
Badić za 7-8.mj. nem ni trebala kak zgleda...ništ od posla, ništ od ljetovanja...možda samo Ćk BAZENI!
Sarajka, šaljem ti toplinu iz svog srca, da otopi snijeg i ugrije tvoju zemljicu i probudi cvijetiće!
Mari, taj je već godina vani...ne buni ga ni debeli minus, ni debeli snijeg!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 21:31
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

lijepo ti sve napredujeClapThumbs%20Up
ovaj sukulent vani prezimljujeTongue..nije mi jasno

Proljeće se ušetalo u tvoj vrtek,
daj reci jel to sukulent ili sedum?
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 14:31
moon, sedum je.....Geek...a mislimEmbarrassed da sedumi spadaju u sukulente...pak ko bi ga znal?!Wacko
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 00:21
Pa da...sve su to ustvari kserofiti Smile
Na vrh
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2012 u 08:03
Privukao me ovaj vrt zbog imena.Imam i ja Lovru,pa da vidim što je to Lovrina okolina.Sve sam pregledala,sve mi je jaaako lijepo,ali moram priznati da ti pomalo zavidim na na onom stubištu.Ondje može stati puno zelenila    
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 16:27
Nina, dobrodošla!Tongue
Evo par slikica sa jučerašnje skitnje..
Kao što sam u kafiću napisala...otišli smo na polja lavande kod mm kolege..na tom djelu mu ne uspijevaju, pa da "spasimo" neke, na polju se skupilo 15-tak ljudi i iskapalo lavande...

a onda na putu doma...šuma puna zvončića, tj, drijemovaca...izašla sam da ih "malo pomirišem" Winki da mi malo dvorište "miriši" na njih!!!

pozdravček!

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 18:07
prekrasno polje sa lavandama,a mali Losmile79vro je najljepši cvjetić u tom polju
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 19:03
pšozdravček i tebi i Lovru! ima dosta drijemovca oko tebe, nadam se da će ti predkuća fino mirisati!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 19:22
Pozdrav šetačima lavandinim poljem
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 20:57
Ljepo  vas je vidjeti u lavandinim piljima.smile113
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 06:08

Polje lavandi... To bi bio raj za mene.

Pozdravek tebi i , naravno, Lovreku!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 08:17
bas si lijepu ciklamu dobila od tvojih momaka,biljke su ti lijepo prezimile,a ovo polje lavandi gdje si se slikala sa sinekom je super...bas cudno da tu na suncu nije uspijevala lavanda ,ocito joj nesto nije pasalo 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 09:28
Drijemovce sam i ja ovo proljece preselila u svoj vrt ,cak su se i oporavili od presadjivanja,samo se nadam da ce sljedece godine izaci ...
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 09:55
Prekrasna i korisna šetnjaClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 15:07
baš lijepo... uživancija u prirodi..nema ništa ljepše...
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 15:40
Lijepo da ste sa mnom prošetali poljem lavande i šumom!
Sad mi je žal kaj nemam veći auto kaj mi nije stalo više lavande u gepek i po sjedalimaWink
Na okolnim poljima su sve lavande lijepe, ovo je valjda bilo suđeno za nas lavandoljupce!
Još samo da se prime i da dvorište zamiriše!
Lovro je na mamu i uživa u prirodi i s lopaticom u ruki!
Na vrh
mali_vrtlar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 108
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali_vrtlar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 22:17
Ovaj sukulent je i kod mene prezimio, jako je zahvalan za svako podneblje, mediteran ili kontinent, ja sam s njime odusevljen, jako je zahvalan

zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 20:51
Lovro znači da će drjemovac mirisati i u tvome dvorištu
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 21:44
Mali vtrlar, blue sky lijepo vas je imati u vrtu!...ma skoro ko i drijemovce!Tongue
Pošto još nema puno cvijeća u punoj snazi, danas sam poslikala nešto što je ipak razveselilo mene, a pošarenilo naše dvorište!

...ovdje sam u biti slikala prvog bumbara na gruntu, al mi je bil prebrzi...

...a za njega sam mislila da će propasti, jer su lani na njemu vrijedni mravci napravili ogroman mravinjak...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.