moji prvi koraci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ti gogs, imam još malo radova što ću pokazati, a neki su spremni za lakiranje pa ću ih sutra staviti . malo mi je lakše kad vi već veliki znalci procijenite moje radove.pozdrav veliki iz sarajeva
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Dobro nam došla!!!! - i da, našla sam grešku !!!
- zašto se nisi prije javila -jako velika greška - gdje si se skrivala - malo manja greška Imaš li još kojeg "asa u rukavu"? Prekrasnim radovima si se predstavila, nastavi samo tako i dalje |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() evo još jedna sličica izvini kerber sad sam skontala da si pitala za drugi etui lila, i to je ashdene katalog |
|
![]() |
|
hvala ti kerber.tanjur s ružicama je royal albert salveta poslala mi prijateljica iz sidneja iz ashdene kataloga.etui s ružicama salvetu sam kupila u mulleru-u ljubljana
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Dobro došla....o kakvim manama ti pričaš!?!? radovi su ti mrak....onaj tanjur s ružicama ( gdje si kupila tu salvetu)...etui
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo pošto danima posmatram vaše radove da i ja pokažem svoje radove čisto zbog vaših komentara.pošto ste vi krivci što se bavim ovim predivnim stvarima i od vas sam naučila sve, lijepo vas molim da mi ukažete na moje greške i mane.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |