Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji prvi koraci
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji prvi koraci

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 13:30
hvala ti gogs, imam još malo radova što ću pokazati, a neki su spremni za lakiranje pa ću ih sutra staviti . malo mi je lakše kad vi već veliki znalci procijenite moje radove.pozdrav veliki iz sarajevaEmbarrassed
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 13:27
Dobro nam došla!!!!   - i da, našla sam grešku !!!
- zašto se nisi prije javila -jako velika greška
- gdje si se skrivala        - malo manja greška
Imaš li još kojeg "asa u rukavu"?
Prekrasnim radovima si se predstavila, nastavi samo tako i dalje
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 13:13

evo još jedna sličica
izvini kerber sad sam skontala da si pitala za drugi etui lila, i to je ashdene katalog
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 13:09
hvala ti kerber.tanjur s ružicama je royal albert salveta poslala mi prijateljica iz sidneja iz ashdene kataloga.etui s ružicama salvetu sam kupila u mulleru-u ljubljana
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 11:57
Dobro došla....o  kakvim  manama ti  pričaš!?!? radovi su ti  mrak....onaj  tanjur  s  ružicama ( gdje si  kupila tu salvetu)...etui Clap.....smile57
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 11:37

Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 11:33
evo pošto danima posmatram vaše radove da i ja pokažem svoje radove čisto zbog vaših komentara.pošto ste vi krivci što se bavim ovim predivnim stvarima i od vas sam naučila sve, lijepo vas molim da mi ukažete na moje greške i mane.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.