Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 113> |
Korisnik | |
Goyi ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage tete salvete, da li se netko od vas susreo sa transfer glazeom? I ima li ga kupiti negdje kod nas? Stvar je odlična za decoupage, ali nisam ga vidjela ni u jednoj našoj hobby trgovini. Možda je pod nekim drugim imenom ili smo još na kraju reda?
![]() ![]() Bacite oko: http://blog.decoupage-garden.com/2011/03/kurs-obrazkowy-w-ogrodzie-decoupage.html |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
molim za savjet!Je li itko probao radit sa FACETTEN jednokomponentnim lakovima (u boji) za raspucavanje.Nešto slično sam vidila na You Tubeu (stranice Sare Capraro)
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Kiki-ko puno ti hvala, to me čeka za vikend. Baš se veselim.
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovako:Naravno da se može.Ja prvo stavim malo akrilne boje i (ili) salvetu.Možeš puniti s bilo čim.NE LAKIRATI SA AKRILNIM LAKOM!!!Za porporinu je najbolje lagano izdaleka presprejati sa bezbojnim lakom.Znam da se može premazati i sa lakom na alkoholnoj osnovi.Ja imam dobar sjajni od Stamperie.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
tete salvete trebam pomoć. Dali se može raditi 2k (sotile i medium) na stiroporu i da li mogu pukotine puniti sa purporina prahom i s čim lakirati?
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Definitivno NE LAKIRATI 2k sa akrilnim lakom.Opet mi se sve pretvorilo u glib.A da bar to nisam znala!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
magaly ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
danas sam bila u Chemacu na radionici, bilo je super :=)
|
|
![]() |
|
Ja za sad imam boja.A davno nisam bila u Interšparu.Oni na hobi odjelu znaju imati dobrih ali skupih salveta.
U petak sam bila na cjelodnevnoj prezentaciji u Lumosu.Nisam imala vremena pa sam samo vidjela kako se radi efekt otkrhnutog emajla.Kupila sam dvije nove super stvari.Mali,i samim tim jeftiniji,2K za staklo.Pukotine su između sotila i midiuma,a može se sušiti fenom što se sotil ne može i ne smeta mu jugo kao sotilu.Ima pukotine veće i tanje od midiuma.Treba paziti.Na kosim površinama se isto višak sljeva.I kupila sam odličan vodoperivi sjajni lak na bazi alkohola.Sve je bilo na 20 % popusta.
|
|
|
|
![]() |
|
Goyi ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 9 |
A gle, imaš u Sparu 10x10ml za 82 kn. Možda su te bolje.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
teuta 36 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
evo vas još jedna pridošlica pozdravlja!
![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Imam ih.Dobre su.Najviše trošim boju suro smeđu br.13.Koristim je uz malo bijele kao podlogu za krakl.
|
|
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima,
kratka obavijest za one koji ne znaju: od danas u Lidlu imate na akciji akrilne i uljane boje, 24 kom 49 kn. Boje su u tubi od 18 ml. Požurite dok još ima |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
evo rasporeda u Lumosu za ožujak
(prepisala sam ti samo početničke radionice): 14.3. srijeda: SHABBY CHIC & GOLDEN DUST (raspucavanje s 2k medium) - osnove 15.3. četvrtak: pisanice 20.3. utorak: SHABBY CHIC - početna 21.3. srijeda: POČETNA ANTIKNI ŠTIH 28.3. srijeda: SHABBY CHIC - početna ne piše u koliko sati počinju, provjeri u Lumosu... pogledaj i na njihovoj web stranici... na stranici NB hobby arta možeš pratiti raspored njihovih radionica... sretno... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
magaly ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
curke treba mi pomoć :)))
da li koja od vas zna kad će se i gdje odrzati tečaj osnova decoupage tehnike, rado bih otišla na jednu od njih prije nego krenem s radovima :))) |
|
![]() |
|
To je bilo tada samo u Zagrebu.Treba pratiti Lumosovu stranicu.
|
|
|
|
![]() |
|
jer to uvijek ili samo ovu subotu ? |
|
![]() |
|
Ajme meni.Spremam se prvi put raditi transfer.Prvo sam se namučila dok sam našla sva slova,pa dok sam ih zrcalno okrenula.Pa dođem doma,sve ispočetka.Na mojoj kanti je stari ofis gdje pola toga nema.Nakon 4 sata traženja ne nalazim gdje se ta priča zrcalno okrene.Plus javlja mi printer da nema crne tinte,a skoro je novi.Napravila sam 3 printa i 2 fotokopije.Onda premazujem 2 komada A4 sa drvofixom.Onda na to slučajno bacim pidžamu,pa sve ispočetka.Pa nakon sušenja prepeglam preko papira za pečenje,pa se to sve zaljepi,pa opet ponovo.Ujutro peglam naopako ali na azbestnoj podlozi za peglanje.Na poslu printam da me niko ne vidi u velikom strahu da ću pokvariti printer.Sve prošlo ok ali tinta se za sad slabo suši.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |