Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 120> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo ti sve napreduje
![]() ![]() ovaj sukulent vani prezimljuje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Natalija, opuncija sredita, kak bi admin napisal!
mali kaktus, tikvić....tu je proljeće, iza ugla...već ga mirišem...u najgorem slučaju....na mee...hladnije nebre biti nek je bilo prošlih tjedana.... iš zima...iš!!! Free, da, vidimo se na kavici...kak stvari stoje...dobila slobodno! A linija? Ma daj, skitam se tri put na dan, po kući ludujem s njim, jedem manje više samo za ručak...al kile i trbušek nikak da splasnu... Nekad sam pojela pol kruha s najmanjom paštetom, i imala 53kg, a sad skoro ni šnitu na dan i drže se 66kg! Badić za 7-8.mj. nem ni trebala kak zgleda...ništ od posla, ništ od ljetovanja...možda samo Ćk BAZENI! Sarajka, šaljem ti toplinu iz svog srca, da otopi snijeg i ugrije tvoju zemljicu i probudi cvijetiće! Mari, taj je već godina vani...ne buni ga ni debeli minus, ni debeli snijeg! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
daj reci jel to sukulent ili sedum?
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
moon, sedum je.....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pa da...sve su to ustvari kserofiti
![]() |
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Privukao me ovaj vrt zbog imena.Imam i ja Lovru,pa da vidim što je to Lovrina okolina.Sve sam pregledala,sve mi je jaaako lijepo,ali moram priznati da ti pomalo zavidim na na onom stubištu.Ondje može stati puno zelenila
![]() |
|
![]() |
|
Nina, dobrodošla!
![]() Evo par slikica sa jučerašnje skitnje.. Kao što sam u kafiću napisala...otišli smo na polja lavande kod mm kolege..na tom djelu mu ne uspijevaju, pa da "spasimo" neke, na polju se skupilo 15-tak ljudi i iskapalo lavande... ![]() ![]() a onda na putu doma...šuma puna zvončića, tj, drijemovaca...izašla sam da ih "malo pomirišem" ![]() ![]() pozdravček! |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasno polje sa lavandama,a mali Lo
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pšozdravček i tebi i Lovru! ima dosta drijemovca oko tebe, nadam se da će ti predkuća fino mirisati!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pozdrav šetačima lavandinim poljem
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ljepo vas je vidjeti u lavandinim piljima.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Polje lavandi... To bi bio raj za mene. Pozdravek tebi i , naravno, Lovreku!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas si lijepu ciklamu dobila od tvojih momaka,biljke su ti lijepo prezimile,a ovo polje lavandi gdje si se slikala sa sinekom je super...bas cudno da tu na suncu nije uspijevala lavanda ,ocito joj nesto nije pasalo
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Drijemovce sam i ja ovo proljece preselila u svoj vrt ,cak su se i oporavili od presadjivanja,samo se nadam da ce sljedece godine izaci ...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasna i korisna šetnja
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
baš lijepo... uživancija u prirodi..nema ništa ljepše...
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Lijepo da ste sa mnom prošetali poljem lavande i šumom!
Sad mi je žal kaj nemam veći auto kaj mi nije stalo više lavande u gepek i po sjedalima ![]() Na okolnim poljima su sve lavande lijepe, ovo je valjda bilo suđeno za nas lavandoljupce! Još samo da se prime i da dvorište zamiriše! Lovro je na mamu i uživa u prirodi i s lopaticom u ruki! |
|
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Lovro znači da će drjemovac mirisati i u tvome dvorištu
![]() |
|
![]() |
|
Mali vtrlar, blue sky lijepo vas je imati u vrtu!...ma skoro ko i drijemovce!
![]() Pošto još nema puno cvijeća u punoj snazi, danas sam poslikala nešto što je ipak razveselilo mene, a pošarenilo naše dvorište! ![]() ![]() ![]() ![]() ...ovdje sam u biti slikala prvog bumbara na gruntu, al mi je bil prebrzi... ![]() ![]() ...a za njega sam mislila da će propasti, jer su lani na njemu vrijedni mravci napravili ogroman mravinjak... ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |