Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 305306307308309 407> |
Korisnik | ||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Emilly, kad sam ugledala cvijet tvog adeniuma, odmah mi je u glavi zasviralo "Na lijepom plavom dunavu", a on kao da pleše uz tu glazbu. Prekrasan je, prava balerina!
Pinus, ne da nisu slabi, već je to prava cvjetna raskoš! ![]() ![]() |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
o pinus-nikad nisam nikom bila zavidna,ali mislim da se taj osječaj u meni razvija.šta to ima u toj ruži
|
||
![]() |
||
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
|
Pinusovi su za past u nesvijest
![]() update za onog mog malog sugavog - presadila sam ga, korijen je zdrav, iako sam vidjela dvije tri bubice u supstratu, naspricala sam ga insekticidom i isprala lagano. napol sam ocekivala da ce bit truljav, jer mu je stabljicica em smezurana em meksa, al ne, nema ni znaka gljivica. bas me zanima kako ce dalje. u medjuvremenu posijala tri preostale sjemenke i sve tri su isklijale, vidjet cemo kakvi ce ispast. i naravno da nisam izdrzala nego narucila jos sjemenki (da ovi ne budu usamljeni). ti adeniumi stvarno proizvode ovisnost... ![]() |
||
velika gorica
|
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
ovo je predivno...stvarno dizu atmosferu...da se meni bar nekad posreci...
![]() |
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Bebolina draga,držimo
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
D
|
||
![]() |
||
![]() |
||
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
|
predivni su...
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Ma kakvi slabi, predivni su!
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Pinus,vidi se i zašto svim ukućanima dižu atmosferu
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() Emilly, mislio sam da je „Tajlanđanin“ jer su ovakvi sa duplim cvijetom kod nas (u Evropi) prava rijetkost. Znam za jednog žutog sa ovako duplim cvijetom ali mi zastane knedla u grlu kad se sjetim njegove cijene. No ovi moji neumorno cvjetaju i svima ukućanima dižu atmosferu. Za prvu silu nisu niti oni tako slabi. |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Taj ljepotan je stigao od Beboline
![]() Jedva čekam da njeni krenu sa cvijetanjem! |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Emilly,prekrasan je.
![]() |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Emilly prava si sretnica.
![]() ![]() Andina mahuna je sazrijevala skoro 6 mjeseci. @jagoda je točno predvidjela. |
||
![]() |
||
|
Ideš,koja ljepota
||
|
||
![]() |
||
|
Nije se još do kraja otvorio, a već je predivan
![]() ![]() ![]() Bebolina ![]() |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Ajama, veselim se zajedno s tobom! Poslikaj nam bebice kad se malo pridignu. Tako su mi simpa!
Pinus, i ja se zahvaljujem na fotki. Znači, ipak nije trebalo čekati šest mjeseci. Koliko se dugo razvijaju ove mahunice? |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
|
ajama
![]() ![]() pinus,hvala na fotki ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
javljam svima.sretna sam .dvojica nikla,a još njih 8 pokazuju znake života
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 305306307308309 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |