Cikas - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Korisnik | |
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bila kamelija koja je već ocvala u društvu dva ljepotana!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Mislima da će ovaj osteopermum ipak imat kopljaste latice!
Nikako da se otvori do kraja, valjda skriva svoju lipotu. ![]() |
|
![]() |
|
A red je da pohvalim i MM, trenutno radi jenu skulpturu, znam da ne pripada u ovu temu, ako admin smatra da tiba nek je izbriše!
![]() |
|
![]() |
|
Ovo moram podjelit s vama, super ideja!
![]() Već se je jedna zametnila. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
gospe moje ,koja ljepota kod tebe,idem sad,al vratit cu se jos veceras ,jer nemogu se nagledat ..cikas ,predivno mi je kod tebe ,primas li me za stalno u tvoj vrt ,svaku solju kavice cu kod tebe ispijat
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Draga moja koje ti carstvo imas
![]() ![]() SAvaka ti cast,bas sam uzivala u setnji |
|
![]() |
|
Samo da pozdravim družinu koja je prošetala mojim vrtom i ostavila trag!
Camelija, Anastazija, Cvjetomanijak - to su rununkule,Vilmač, Mali kaktus, Anaida i na kraju susida Palčica! ![]() Palčice kamene skulpture su djelo MM, A banane za sad još ne pokazuju napredak osim jedne, nadam se da oće kad dobro ugrije. Smrzle nisu! |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
ajme...kako sam ja zaobišla moju susidu....
pa u tebe cvića ko u priči.... ja sam danas gazanije prigledavala....od njih osam, tri su mi prizimile...ma u mene je katastrofa..a u tebe kao da nije bilo ni leda ni bure divota ti je sve .. divota, a ko je zaslužan za one kamene skulpture?? a kako su banane?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cikas, zaista je kod tebe sve cvjetno, šareno, zeleno..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kod tebe ima cvijeća kao u najboljoj cvjećarni
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kampanula mi je posebna...
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Prekrasni noviteti ,kako se zovu biljkice koje cvatu tako ljepo .(ove 3 sto kazes da su ti fantazija)
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nisi pretjerala, samo tako nastavi da imamo u čemu uživati. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Baš ti je sve krasno.
![]() |
|
![]() |
|
Nona hvala na posjeti, imam još jednu slikicu za pokazat
moj zamio tjera tri nova lista ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ma kakvi pretjerala sve ti je prekrasno baš sam uživala
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Malo sam pretjerala danas, ali vi mi nećete zamjerit.
Imam još nešto: ornithogalum dub. ![]() i druga cvjetna stapka kreće ![]() |
|
![]() |
|
Campanula dobila stalni postav
![]() prva jagoda procvitala ![]() dobila sam velik komad božičnog kaktusa koji još cvita ![]() |
|
![]() |
|
one su mi fantazija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vilmač hvala na šetnji.
Malo juče malo danas ali polako napredujem! mandelvilija bila ![]() campanula i nešto proljetnica ![]() krizanteme ![]() gariful ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |