Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 304305306307308 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sjeme smo nabavljali na sto raznih naćina, od aukcija, e-baya itd. Koliko znam ima ga i jedna naša uvažena korisnica.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
nova sam na forumu i sve vas pozdrevljam. Prekrasni su vam adeniumi.gdje nabavljate sjeme , jer biljke su mi prekrasne i zeljela bi pokusati uzgojiti si makar jednu jedinu
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hej, jel ti to pokrećeš biznis? Ili si doista postala strastveni uzgajivač adeniuma? Bilo kako bilo, radujem se s tobom.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Stigli su i novi "čelavci" s dalekog istoka;-) yeeee:-D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Bebolina,obradovat će oni tebe kad se vratiš
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Pinus, tvoji predivni adeniumi ovako puni cvijeća pravi su praznik za oči, kako god ali moram priznati da ti zavidim na njima
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Pretpostavljam da ti je sad srce na mjestu. Lijepi su, zeleni, i očito da im nije ništa naškodilo što su bili iza spuštenih roleta. Potpisujem Irenu!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Ovo raduje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
PRAVI BOMBASTICNI!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i mojih pupoljaka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Pinus, prekrasni primjerci!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ok
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Zedni,al zemlja im je vlazna... ok dajem im piti... drzim fige da prezive i iskreno se nadam da ih zima nije sredila... hvala na brzom odgovoru
|
|
![]() |
|
@maslačak, ovi smežurani su ti žedni! Lako moguće da su neki u transportu dobili po repu od zime.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina oni adeniumi sta si mi poslala jel moguce da su se u transportu ozljedili? jedan je samo propao a drzim ih u istoj zemlji kao i klijance koji se za sada super drze i rastu.. ne zaljevam previse a stabljike su se kao smezurale ....
![]() |
|
![]() |
|
@Pinus, adeniumi su ti prekrasni
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 304305306307308 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |